Én is erre gondoltam pont, de én ezt a kijelentést nem mertem ideírni, nehogy mindenki elkezdejn egyből kérdezősködni, és a vége az lenne h már 150-et megy
De remélem érezhető lesz az a kis plusz
www.bagster.com/en/moto/catalo...
Ide ha minden ki beírja a gyártási évet talál külön féle színeket és saját motrotokhoz találhatók. Tankvédő-t tanktáskát stb. Ha vkit érdekel tok adni internet címet hol lehet Budapesten kapni stb.
3L fogyasztás gyah és még injekotorral NEkem úgy eszik 2,5-2,6ot ha 100-130al megyek
14s es gyorsulás Nem arrol volt szó hogy a miénk olyan 10 körül megy?
14es fogaskerékkel mennyit megy?
Hát, mi Norrisszal többször is gyorsultunk már egymás ellen 400 méteren és 3-4 motorhosszal maradt le. Viszont ami az igazán jó, az a 6. sebesség. Kisebb fogaskerékkel az is használhatóvá válik, viszont így meg olyan érzésed van hogy jól jönne egy 7. sebesség, mert így meg a 6. is tiltásig leforog. szal 14,5-es fogaskerék kéne . Végsebességből szerintem azért nem veszít érezhetően,mert a gyári fogaskerékkel meg olyan mintha csak 5 sebességed lenne mert a hatodik csak leejtőn tud kiforogni.
Asszem találtam egy vállalkozást ami megcsinálná az utángyártott 07-es idomot
Most a lámpákon töröm a fejem, hogy vegyek-e bele egy gyári lámpát, vagy úgy oldjam meg mint Boci haverom?(kivágva az idom gyári lámpa-formára és projektorok beleszerelve lefedve egy átlátszó műanyaggal)
De figy szerintetek mennyi fogja lefolytani a 2 katalizátor meg mást is folytottak rajta mer guye ez a benzin szennyezés miatt de az folytja is de mennyiel kb?meg mennyi lesz a vége?De gondolom nem fog többet ennii
990 ezer azért egy kicsit sok lenne a semmiért...
Francia oldalon 2700 Euró ban írták, amit ha 250-el szorzol akk 675E Ft jön ki + a regadó, és kb ugyanott vagyink!!Szóval az hülyeség!tényleg 800 max, és az nagyon maxx!!
Két katalizátor is lesz benne? az aztán baromi menő Nem érdekes hogy lefojtja a motort
1 misinél nem lesz drágább? ez nem valami bíztató... bár engem annyira nem izgat, hisz nekem már van CBR125-ösöm
14-es fogaskerék nagyon király, tényleg csak ajánlani tudom Nekem bejön.
Sötétben jobban néz ki...
De remélem érezhető lesz az a kis plusz
nagyon jó kis járgány
Ide ha minden ki beírja a gyártási évet talál külön féle színeket és saját motrotokhoz találhatók. Tankvédő-t tanktáskát stb. Ha vkit érdekel tok adni internet címet hol lehet Budapesten kapni stb.
14s es gyorsulás Nem arrol volt szó hogy a miénk olyan 10 körül megy?
14es fogaskerékkel mennyit megy?
Most a lámpákon töröm a fejem, hogy vegyek-e bele egy gyári lámpát, vagy úgy oldjam meg mint Boci haverom?(kivágva az idom gyári lámpa-formára és projektorok beleszerelve lefedve egy átlátszó műanyaggal)
Francia oldalon 2700 Euró ban írták, amit ha 250-el szorzol akk 675E Ft jön ki + a regadó, és kb ugyanott vagyink!!Szóval az hülyeség!tényleg 800 max, és az nagyon maxx!!
1 misinél nem lesz drágább? ez nem valami bíztató... bár engem annyira nem izgat, hisz nekem már van CBR125-ösöm
14-es fogaskerék nagyon király, tényleg csak ajánlani tudom Nekem bejön.