na megkérdeztem a cbr 125r 2007-es modelt. jövőre áprilisban már lehet kapni és
az árat konkrétott nem mondtak de csak egy picivel lesz drágább.kb 800 -max 990 ezer forint de
nem lesz több 1millánál az biztos. ja és injektoros lesz + lesz benne 2 db katalizátor is igy euro 3nak
megfelel.kevest fog zabálni kb 2,5-3 lityó között.
ja vettem a cbr 125 r -re egy olajleeresztő csavart mert az enyémnek a menete elkopot az a szaros
csavar a honda boltban bazeg 720 ft + 20 áfa ja meg az alátétt rá az meg 150+20 áfa
bazeg.
ja az olajkupak vagy sapka amin a nivó pálca van az meg 1850 ft volt az a szar műanyag.
na mindegy ez van
ja kéne egy kis segitség
14 fogaskerék előre az menyit tobb rajta rövideb áttétel.
mert gyárilag elől 15 hátul meg 42 fogszámú a fogaskerék.
köszi a segitséget na csákány
Találtam egy oldalt adatokkal!!
Sajna Francia, de a lényeget értem!gyorsulás 0-100--14,5
végsebesség-- 132km/h
3,7 et eszik ami fura lenne
nah nézzétek meg ti is!Olvassátok el és fordítsa már le valaki mi a pozitívum és mi a negatívum benne!!!
előre thx
Dejó lesz holnap reggel 8-kor motorozni Kicsit fognak a golyóim odafagyni az üléshez.
Mindegy, délután viszont jó lesz (20 fok).
Jövőre kéne csinálni az Eringen egy kis CBR125-ös pályázást!
:DNah tiszta jó h ilyen sokan jönnének gurulni, de én, csak ilyen kissebbre gondoltam(lillafüred-eger ) Ha valaki gondolja hogy jön, akkor szivesen várjuk!
na megkérdeztem a cbr 125r 2007-es modelt. jövőre áprilisban már lehet kapni és
az árat konkrétott nem mondtak de csak egy picivel lesz drágább.kb 800 -max 990 ezer forint de
nem lesz több 1millánál az biztos. ja és injektoros lesz + lesz benne 2 db katalizátor is igy euro 3nak
megfelel.kevest fog zabálni kb 2,5-3 lityó között.
ja vettem a cbr 125 r -re egy olajleeresztő csavart mert az enyémnek a menete elkopot az a szaros
csavar a honda boltban bazeg 720 ft + 20 áfa ja meg az alátétt rá az meg 150+20 áfa
bazeg.
ja az olajkupak vagy sapka amin a nivó pálca van az meg 1850 ft volt az a szar műanyag.
na mindegy ez van
ja kéne egy kis segitség
14 fogaskerék előre az menyit tobb rajta rövideb áttétel.
mert gyárilag elől 15 hátul meg 42 fogszámú a fogaskerék.
köszi a segitséget na csákány