Látom Tyt már megint akciózol! Semmire sem mész vele...........ez 1 örök "háború" marad! Én már mentem CBR-rel (bár ne mentem volna), ha akarod elárulom a végét 1 másik topicban(peace)! Tényleg a Superbike a legkirályabb! Ja és már kb. fél éve nem Oncsikék nyomják az újságot, 1 kicsit le vagy maradva.....
Az évekóta az erős túlzás. Mindenesetre mikor a CBR125-ösről megszülettek a cikkek akkor még volt az Oncsik meg a Donor. Itt Dobogókőn gyűrték a kis CBR-t. Tudom mert megvettem azokat a számokat.
Függetlenül ezektől a dolgoktól, egy motoros-újságító nem hivatalos információ forrás. Csak ezt akartam mondani.
Ezen kuncogtam énis. Valaki azt magyarázza nekem hogy mennyit megy a saját motorom és utána leszúr, hogy miért nem nézzek utána a motoros magazinokban!!!!
Jut eszembe!megjött az új CBR1000RR Fireblade 2007
itt van Ezt nézzétek meg
És már az ára is megvan (100 000ezer a különbség a "06-os és a "07-es között )
CBR 125-be azért hiányzik a tricolor egy picit, biztos szép lenne
SuperBike a nyerő. ez szerintem is így van, de én igazából a TV-és megnyilvánulásaikra gondolok. Azok finoman szolva is fölháborítóak. Igénytelen sutyerák műmájerek.
Persze, technikai adatokat (teljesítmény, súly stb.) de végsebességet soha. Hogy menne egy motor ugyanannyit egy 50 kilós és egy 120 kilós emberrel. Picit gondold már át ezt a dolgot!
Jaaaaa, a Dodor, a Gaberán és az Oncsik tényleg marha hivatalosak
természetesen tisztelet a kivételnek!!
Függetlenül ezektől a dolgoktól, egy motoros-újságító nem hivatalos információ forrás. Csak ezt akartam mondani.
amúgymeg Rocky, Te is tudhatnád hogy a műsornak évek óta semmi köze sincs már az újsághoz!
itt van Ezt nézzétek meg
És már az ára is megvan (100 000ezer a különbség a "06-os és a "07-es között )
CBR 125-be azért hiányzik a tricolor egy picit, biztos szép lenne
De ez csak az én szerény véleményem
Jaaaaa, a Dodor, a Gaberán és az Oncsik tényleg marha hivatalosak
Majd szóljatok már előtte legközelebb, mert sosem tudom h mikor van
nyugi én sem a kisujjamból szopom az infókat... bennem bízhatsz apám!