Halászteleken (lakóhelyem) egy 25 éves gyerek vett egy TZR-t. Hazahozták jaj de örült a gyerek (de elötte lepengettek 750ezret) és bejáratás után (3 hónap), azt vette észre, hogy csak 45 a végsebessége. Erre visszavitték a Yamaha "szaküzletbe" és ott azt mondták, hogy az összes ilyen motor gyárilag ennyut megy, de 50-80e körül meg tudják variálni neki, hogy ne legyen folytás a mocijában. Jól járt mi?
Z3 evvel nem fikázni akarom a mocidat, de neked is így volt? Azóta se gondolok TZR-re. Maradunk a cbr-né (remélem az nem ilyen mocc)
50 ccm!! alattam söt az összes haverom alatt akinek CBR-je van ment 140-et!!! csak jol bekell hajolni!!! márpedig itt nálunk van vagy 8-9 CBR!! amugy 1.-be:40 2.-be:70 3.-ba:100 4-be:120-22 5.-be 132 6-be 140 km/h-át megy!!!és az egyikkel babrálva lett vmi és az szinte mindegyik seb.-be 5-10-tel többet megy!!!
CSá gracz! Ugye alattad ment a cbr 140-et.Kiváncsi vagyok arra hogy milyen magas, és milyen nehéz vagy, hogy ugy mégis mekkora ember alatt megy el, és hogy neked nem e pici ez a gép.
kösz.CSá!
mooga!ne hidd, hogy az egy vas amire felnyomod a motort... azon van gumitalp, és arra teszed fel!az nem karcol, gondolnak az ilyen esetekre!
Fütött garázshoz gratu!kereket leengeditek? ...bár oldalstandar-en fura lenne
Emelőszem a sportmotorokon van!igen eltaláltad, arra teszik fel a motort!az nem csak télire jó ,hanem karbantartáshoz!(pl.:felnicsík,láncápolás,stb..)ja meg tehermentesítés.
hülye kérdés...de lehet cbr-re középstandar-t felrakatni?
Z3 evvel nem fikázni akarom a mocidat, de neked is így volt? Azóta se gondolok TZR-re. Maradunk a cbr-né (remélem az nem ilyen mocc)
nekem még mindig 6osba max 130...de jó azzz :D
kösz.CSá!
gracz@freemail.hu
Fütött garázshoz gratu!kereket leengeditek? ...bár oldalstandar-en fura lenne
Télen enyhén fütött garázs, és a mocc szönyegen!!!
hülye kérdés...de lehet cbr-re középstandar-t felrakatni?
(ez saját vélemény)
válaszokat várok