Holnap lesz az Üllöi úton,Budapesten,a 18.ker.-ben,5-kor egy afféle motoros találkozó,akinek van kedve jönni az dobjon egy mailt a czmarton@citromail.hu-ra
Nekem is ezt mondták. Én a Motoroázisnál vettem. A vicc az, hogy Ők is azt mondták, hogy ilyen nincs és nem is volt és nem is lesz, de aztán túljártam az eszükön és a telefonban nem mondtam meg, hogy milyen motorra kell, csak a fogaskerék kódszámát diktáltam be. És láss csodát! 2 nap múlva már mehettem is érte. Érdekes egy üzletpolitikájuk van
És akkor nem lenne egyszerűbb behozatni egy cbr 150-est?Amugy bővült az adatlapom, ma voltunk gurulni egyet haverral, és megörökítettük.Tegnap láttam egy helyi cbr-es csávót.
Hát a google se teljesen 100-as.
Én állandóan cagiva mito evo-t keresek, de csak adás-vétel van. nem létezik, hogy németül, angolul nincs benne valamin jó kis teszt.
csa
haver beakartavetetni velem hogy van cbr125 extreme ami 180-at megy ugy nem kell megpiszkalni es nem hiszem el ti hondasok jobban tudjatok ezt mit mondanatok erre?
Egyébként mostanában állati nehéz találni használt kis cibbert és ami van annak meg egyre magasabb az ára.
Mint a nevén is látszik, ez egy JT fogaskerék.
sajna sajatomat nemtudtam lemerni
a jt oldalán én is csak 15 és 17est találtam
Akkor volt 1 éves tavaly novemberben mivel 2004-es a kicsike!!!
Én állandóan cagiva mito evo-t keresek, de csak adás-vétel van. nem létezik, hogy németül, angolul nincs benne valamin jó kis teszt.
haver beakartavetetni velem hogy van cbr125 extreme ami 180-at megy ugy nem kell megpiszkalni es nem hiszem el ti hondasok jobban tudjatok ezt mit mondanatok erre?
Rácz Gábor [Dumbo] Püspökladány
Jamal már megvagy!