Jó napja volt a motoromnak ma. Tankon hasalós stílusban óra szerint megcsíptük a 130-at sík úton. (Ugyanezen az úton a másik irányba picivel 120 fölött volt. A különbséget a légmozgásnak tudom be.) Azért türelem kellett hozzá, amíg elértük.
A mai nap megerősítette bennem azt a hitet hogy a RENDŐRÖK büdös b..... Ma jöttem haza melóból egy falun mentem keresztül 50-el mentem full egyenes út kb 3-4 km-en és akk azt veszem észre hogy mellém száguld egy rendőrautó beáll mennél dudás és leszorít az útról úgy hogy a visszapillantómat is behajtották....... eközben szebbnél szebb szavakkal illettek egész az árok széléig toltak majd bunkózások közepette megállás nélkül továbbhajtottak......... ennyit ezekről a köcsögökről...... már bocs.
illetve szivatót hogyan használod?
teszem azt. hideg a motor, kihúzod a szivatót, elindítod mondjuk lesz 1800 a fordulat, bemelegszik felugruk 4e visszatolod és úgymarad?
100% hogy karbigond egyébként.
Sziasztok! Kérnék egy tanácsot! Mi lehet az oka annak, ha bemelegszik a motor, utána a fordulat nem akar lejjebb menni 4-5000-től, míg hidegebben alacsony!? A választ előre is köszönöm!
Ez doboz nélkül, de ha veszel pl. egy givit, ahhoz adnak univerzálisat, és ha meg lehet oldani, akkor vagy 12 lejön a 25-ből, azaz az erősített platnyi ára.
Nekem dobozzal megvolt párszor a 120 ora szerint...
Mondjuk akkor nagyon feküdtem :D
teszem azt. hideg a motor, kihúzod a szivatót, elindítod mondjuk lesz 1800 a fordulat, bemelegszik felugruk 4e visszatolod és úgymarad?
100% hogy karbigond egyébként.
Jövő héten hétfő körül lehet róla szóóóóóóó :)
10 ezer alatt van az első és a hátsó is.
Van utánvét is úgy emlékszem!
Szabó Ferenc
motorgumizala@gmail.com
A platnit nem 4 helyen fogattam fel...4 lukat fúrtam a fém konzolra.
Srácok,nem bántásként ,de 234034 szor nem fogjuk leírni ugyanazt! Főleg h előtt lévő komment volt!
Elérhetőséggel együtt leirtam!
ÜDv
MARCELL MOTORZZUNK AMINT LEHET!
A képen látható motortartót meg tudod mondani hol vetted?
Vagy hogy mi a típusa?
Köszi!