Brigéciolos rongyot a tisztításhoz, valamilyen Fuchs szilikonos spray-t a fújáshoz (bár ezzel előfordul egy nap száradás után is, hogy televeri vele a hátulját, ha nem az optimális mennyiséget fújod rá).
Lánc ápolásához ki milyen eszközöket használ? Érdemes külön tisztító és külön "olajozó" sprayt is venni? A száraz azaz olajmentes lánc spray jobb mint a hagyományos spray? Esetleg konkrét márkákat és típusokat is említhettek, pl repsol, castrol, motul, procycle
Házi lánctisztító praktikákat is szívesen olvasok, de előnyben részesítem az egyszerű megoldásokat.
a http://www.gipro.hu/ -n "Elektronika" -- "Fokozatjelző" menüben találsz, én is szerettem volna, de amennyibe kerül, inkább megtanulom érezni, hanyadikba vagyok
agomotors.hu-ról rendeltem 22 ezer párszáz forint volt kábelköteggel együtt ebből a 22 ezerből kb 6000 ft volt a kábelköteg.
ilyen gyorscsatlakozója van összekell csak dugni a motoron lévővel ezután be kellet tanítani a fokozatkijelzőt. És ennyi. A fokozatkijelző szerintem jó a 125-öshöz is csak a kábelköteg kell más. Nézd meg az oldalon lehet van 125-öshöz is kábelkötegjük. ha valami kérdésed van még írj nyugodtan.
Szia!
2.3-2-8 as fogyit produkáltam egy 2005ös géppel 4000km alatt.
Felesleges ügyeskedni ezzel.
Az autómban 1,5 éve van etanol átalakító. Jól müködik, nem szart még be soha,mert a legjobb kütyü van benne. MÜKÖDŐ és nem oly mértékben károsító dolog ...csak VIKTORÉK odafenn elkurták. Már bocsánat, a + adókkal a BIO termékre.
Kisebb égéshő= több nafta kell.
Ha haladok a kocsival 7,8 körül eszik benyából 9.8ből áll meg etanollal (100%). A töblletfogyi miatt legalább 95 Ft kell a benya és az etanol között ...közte felesleges.
A kocsim suzuki sx4 1.5 benya,48000Kmrrel.
Lesz még jóidő.
Lehet menni túrázni ;)