Nem is rossz ötlet a sütögetés, de nem okvetlenül muszáj valakinél lenni. Úgy nézem Sopron közelében elég sok az erdő, akinek van jogsija az kivihetné azokat akiknek nincs plusz 1-2 sátor, 30kg szalonna meg ugyan ennyi sör és minden adott egy jó hangulatú klub délutánhoz. Vélemény?
Nagyon szépen köszi!Sajna nekem a kapacitásom nincs ekkora,de szívesen látlak titeket,Tápiógyörgye,Pest megye.Tőlled,329 KM-re!Tudom,mert sokat járok oda is.Holnap Szombathelyen kezdem a napom.
A felszerelést én sem úsztam meg 100 alatt sajnos.
Én még abban is benne vagyok mivelhogy sokunknak nincs meg a jogsija hogy begurulnánk egy pár órára valakihez akinek lenne ránk "szabad kapacitása" esetleg egy kis sütögetés meg ilyenek is bele férnének.
Én 50-ért úsztam meg a full bőr cuccot 20-ért a csizmát és 15-ért a sisakot.A kesztyű outletes volt 12 ezerért.
A ruhán kívül mindegyik "kezdő felszerelés" az éven új cipő és kesztyű és nadrág lesz vételezve.
Azért abban is benne lennénk ha valakihez akinek van "kapacitása ránk" begurulnánk egy fél napra.Ki merre lakik?
Most fos idő van Sopronban.Remélem nálatok süt a nap!
A sisak,kesztyű,nekem is megvan.Még a védelemről is tudok gondoskodni,mert a crossból van néhány proti.De csizma,és börkabát,na az nincs.De hál'istennek a haveri kör segít majd ebben.Mert hát ugye ezek nélkül nincs guruló vizsga .Köszi a drukkot!
Bizony szavadon foglak Laci!
Srácok Ti meg ne izguljatok, simán menni fog minden vizsga
Nem akarok senkit törvényszegésre bátorítani de amíg nincs meg a jogsi addig is lehet "gyakorolgatni" erre-arra
én olyan értékű motort vettem ami mellett futotta akiegészítő felszerelésre is.
inkább 350ezerért egy motor és felszerelés min 420 ért és nézegetek.
nekem megvan a kesztyű,sisak,csizma ,nadrág,kabát. ami lehet az persze protis. nem tagadom ,vegyesen használt és uj dolgokból van összerakva.
72 ezer Ft ot költöttem ruházatra/védelemre. Hosszabb távra terveztem.
Tudor!
NEKED EMG FEL A FEJJELL MÁR BAKKER, HA IGY MÉSZ ODA PFUUUU!
MEGCSINÁLOD,KÉPESET NEM SZABAD RONTANI ÉS MEGVAN ÉRTED?!
Holnap kressz vizsga,Bevagyok sz@rv@ rendesen. Nem tudom,ha még sikerül is,vajon mikorra lesz meg a jogsim.Azt meg végképp nem értem,hogy ha most rakom le a jogsim,hogy motorozhassak,honnan lenne a meg az előírt védőfelszerelésem ugye.Mint pl:páncél,sisak csizma,éééééés BŐRkabát! Mert ugye ezek követelmények erre felé.Na szorítsatok ,holnap lekörmölöm mint sikerült nyomkodnom a képernyőn.
Tudosofor: Grat!
nemrob-nak is sok sikert a mai napi vizsgához!
A felszerelést én sem úsztam meg 100 alatt sajnos.
Én még abban is benne vagyok mivelhogy sokunknak nincs meg a jogsija hogy begurulnánk egy pár órára valakihez akinek lenne ránk "szabad kapacitása" esetleg egy kis sütögetés meg ilyenek is bele férnének.
Vélemény?
Én 50-ért úsztam meg a full bőr cuccot 20-ért a csizmát és 15-ért a sisakot.A kesztyű outletes volt 12 ezerért.
A ruhán kívül mindegyik "kezdő felszerelés" az éven új cipő és kesztyű és nadrág lesz vételezve.
Azért abban is benne lennénk ha valakihez akinek van "kapacitása ránk" begurulnánk egy fél napra.Ki merre lakik?
Most fos idő van Sopronban.Remélem nálatok süt a nap!
Srácok Ti meg ne izguljatok, simán menni fog minden vizsga
Nem akarok senkit törvényszegésre bátorítani de amíg nincs meg a jogsi addig is lehet "gyakorolgatni" erre-arra
Tudosofor, szorítok neked. Majd Te is gondolj rám.
inkább 350ezerért egy motor és felszerelés min 420 ért és nézegetek.
nekem megvan a kesztyű,sisak,csizma ,nadrág,kabát. ami lehet az persze protis. nem tagadom ,vegyesen használt és uj dolgokból van összerakva.
72 ezer Ft ot költöttem ruházatra/védelemre. Hosszabb távra terveztem.
Tudor!
NEKED EMG FEL A FEJJELL MÁR BAKKER, HA IGY MÉSZ ODA PFUUUU!
MEGCSINÁLOD,KÉPESET NEM SZABAD RONTANI ÉS MEGVAN ÉRTED?!