Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki tényleg! Most mit csináljak?
én inkább nem mennék ki az utcára! úgyis megtalálna téged... :P
De azért szólhatna, hogy mikor és hol lesz amikor egy ezredessel valakit furikáztat! Aznap csak kocsiban közlekednék!
Így van.És még jogsi se kell hozzá és szinte nem is fogyaszt semmit.
És még be sem kell öltözni!
Ezzel nyugodtan vihetsz bárkit.
Ha 17 évesen 1000res motoron utast akarsz szállítani... akkor nektek ugyis tök mindegy hogy mit szabad mit nem . ennyi
Akkor a válaszom..............megvan szabva igen! Mögéd senki sem ülhet fel!
nem mindegy az neked?:D
17 évesen felülhet mögéd akárki is?
Megvan határozva hogy az utasnak hány évesnek kell lennie? egy 1000 motoron szeretnék utast szállítani. van valami hogy elmuljo valahány éves valahány cm?
hát, hogy 50-60ig húzom neki aztán nyugisan haladok tovább a városban
10 tank benzin 3000km!
olcsó 25ezer
szabad tudni, hogy mennyibe fájt helyre hozni?
az a gáz h a karbit nem tudom lecserélni mert ezen piaggio az elektronika szval régi elektronikát kéne belerakni vhogy
ezen nincs garancia
2200km-nél
az elektronikus karbi bekavart nem baj holnap már lehet járatni:D
garanciális az a mákod hány km volt benne ?
új elektronikának köszönhetően meg is ragadtam tegnap:D:D
Ja, persze, azt nem tudtak alul mérni mi?
2008-tól piaggio elektronika van az rs-be ébresztő ez nem torpan meg baszod
Az állatkodás mit jelent nálad?
Emellett én még néznék egy ár érték arányt is, ahogy azt az autók összehasonlításánál is szokták, mert ugye nem épp egy árkategóriába esnek a mocik... (RS dolgokban nem vagyok járatos)
Szerintem is elég irreális a cikk...gondolok itt én is az RS-re, a teljesítmény adatokra(mind a 3 motornál)...valamint egy Honda minősége nem a legjobb...hááááát.....
Nem jól gondolod. A gyári beállítás a 30lovas verzió, és a NEM bejáratós elektronika.
Ez olyan, mintha a CBRnek az 5lóerős verzióját tesztelnék (ha létezne). Na nem akarom összeRSezni a topicot, csak elmondtam a véleményem a cikkről.