Istenem ez a superbikeos cikk, kevesebbet ér mint egy szelet használt wc papír. Ha tesztelnek, legalább korrekten tennék. (gondolok itt arra, hogy a fojtott RSt tesztelik, ráadásul bejáratós elektronikával.. )
Enyém 2személlyel 100as tempóval se volt még 3 közelében se nagyon. Mondjuk enyém injektoros. Úgy vettük észre haverommal, hogy az injektorosok pár decivel kevesebbet esznek.
ma elmentem TAnkoltam és kiszámoltam mennyit evett a gépezet. 3,2
Nektek mennyi szokott lenni? Mondjuk sokat mentem városban és sok volt az állatkodás mint mindig
hali
uj superbike magazinban van uj injektoros cbr 125 teszt kiro meg yamaha r125 meg aprilia rs 125 teszt. én hondának drukolok még ha leggyengéb is let test alat. üdv
hello! köszi a tegnapi kérdésemre a válaszokat :) még lenne egy kérdésem a fordulatszám mérőm eléggé remeg meg nem követi olyan gyorsan a forduklatot mint kéne neki mit lehetne vele kezdeni?
Nektek mennyi szokott lenni? Mondjuk sokat mentem városban és sok volt az állatkodás mint mindig
uj superbike magazinban van uj injektoros cbr 125 teszt kiro meg yamaha r125 meg aprilia rs 125 teszt. én hondának drukolok még ha leggyengéb is let test alat. üdv