Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ez hívják gyári beállításnak(gondolom én). Ennyi erővel a Hondát miért nem a Malossi tuning kittel, meg sport kipu-rendszerrel próbálgatják...
Istenem ez a superbikeos cikk, kevesebbet ér mint egy szelet használt wc papír. Ha tesztelnek, legalább korrekten tennék. (gondolok itt arra, hogy a fojtott RSt tesztelik, ráadásul bejáratós elektronikával.. )
Enyém 2személlyel 100as tempóval se volt még 3 közelében se nagyon. Mondjuk enyém injektoros. Úgy vettük észre haverommal, hogy az injektorosok pár decivel kevesebbet esznek.
325 km-t elmentem egy tankkal de úgy, hogy 170-km-t húztam neki rendesen!
ma elmentem TAnkoltam és kiszámoltam mennyit evett a gépezet. 3,2
Nektek mennyi szokott lenni? Mondjuk sokat mentem városban és sok volt az állatkodás mint mindig
hát én nem vagyok pesti bár most esz a fene mert ma derült ki hogy péntek szombat fent leszek na mind1
hali
uj superbike magazinban van uj injektoros cbr 125 teszt kiro meg yamaha r125 meg aprilia rs 125 teszt. én hondának drukolok még ha leggyengéb is let test alat. üdv
Bár ő ráadásul mondjuk hogy budapesti... Akár el is mehetett volna érte, de az elég sokáig tartott utoljára is...
Haverom már csak azért rendelt még egy markolatot hogy ne legyen ugyanannyi a postaköltség mint amennyiért vásárolt :P
huuu de nagy az egyetértés...
nem én mondtam
minek hátulról? én szemből is elég nagy segg vagyok
hello! köszi a tegnapi kérdésemre a válaszokat :) még lenne egy kérdésem a fordulatszám mérőm eléggé remeg meg nem követi olyan gyorsan a forduklatot mint kéne neki mit lehetne vele kezdeni?
nem felejtettem el a 264.14re emlékeztem holnap megrendelem végre
pedig az legközelebb is csináld ezt én meg hátulról fényképezek majd
ohhh yes... nekem ilyen volt. Egy napon keresztül kerestem a kódját, erre meg elfelejted
nem tudtam hogy ez is szempont
hát most másra nincs szükségem és ezt már x hete halasztgatom meg itt elég baráti a pk.
Több dolgot éri csak meg egyszerre venni...
Rocky! elfelejtettem a számot amit mondtál de neked ilyen volt ugye? link
kösz az infót
vett
felújította?
Csabi ! Haverodnak kell még RS teleszkóp ? Megtaláltam amit kerestem ha érdekli 10esé az övé