Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na erről beszélek
Az enyém az ESJOT, és igaz, 4500-at fizettem, amiből 1500volt a lánckerék. Ugyanitt rendeltem.
ugyanez csak a 2. mert ott jobban behajolsz
de most az milyen már kölcsönbe és ha kárt teszek benne?
Sziasztok! Érdeklödnék eladó Cbr 125-ös motoorok után (randszámos)! Am ezekkel a gépekkel szinte semmi baj nincs ha jol tudom 4ütem igaz meg ha vigyáz rá az ember akkor is...? kösz ia segitséget!
miről beszélsz? ez az egy kép készült rólam
csak kölcsönbe ment volna, ergo mért kérjek érte pezót?
Jah távolság? meglehet azt oldani......
annyira vagy
milyen 300 km?
látom felraktad az elbújós képed a másik jobb
hááát 1 bibi van 300km
ingyéééé nem kell te is fizettél érte nem húzlak le
Jaja! Ha érdekel 30e a tied!
persze az enyém ingyen se kellett hát szép
ahham de látom már, hogy rendszer van
Marcs ezt nekem írtad?
a dobot külön nem akarod eladni? vagy nincs másik?
JT a tied is? de akkor a házhoz szállítás drágább lesz mint maga a cucc nem?
Nekem sikerült szerszám nélkül cserélni mind2 izzót!
Bár igaz nem sok bőr maradt a kezemen
Ha magas a vérnyomásod akkor nem ajánlom mert mire kicseréled, lehet a motorod 2 db lesz
Hát nekem 1szer sikerült úgy izzót cserélnem, de ha azt akarod, h ne kelljen kis helyen szenvedni, akkor elég sok dolgot le kell szedned....Amúgy a bal oldalit csak úgy tudod kicserélni, ha leszeded a cuccokat róla, mert a dudától nem férsz be.
A blokkban max az olajat cseréljed, mást ne!
Amúgy az én mocim is eladó! http://www.hasznaltauto.hu/2911134_honda_cbr_2005
nem kell lebontanod semmit! Csak Fordítsd el a kormányt és úgy próbálj hozzáférni az izzóhoz! Elég babrás.....
Sziasztok! egy újdonsült cbr tulaj vagyok egy hete van meg a kis gép azóta 850 km mentem vele így most 24 ezernél van az óra a blokkba miket kell cserélni és hány km nél? esetleg valaki tudna bontó címet adni h honnan lehetne alkatrészhez jutni nem mint ha kéne csak ha ne hogy isten baj van.... jah meg az egyik izó kiment úgy vettem mennyit kell lebontani a cseréhez?
nagyvas motoros bolt
innen lehet netről rendelni és házhoz viszik meg tök normális a srác is