Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! A kipufogót fogja három 8-as anya! Az egyik beletört a kipufogóba, és a hogy észrevettem kifúj egy kicsit! nem lesz baja vagy mit lehet vele csinálni? aki tudja írjon előre is köszönöm!
Köszi mindenkinek! Lehetett volna könnyebb is!
hajrá
egy kalappal!
Sziasztok! Holnap 2től 4ig szurkoljatok, földrajz érettségi!
Sziasztok!

Nincs valakinek kapcsolási rajza a 2005 változathoz?
én 135öt hoztam ki belőle.remélem lesz ez még jobb is De 110estempót tudja. Bár én sokak szerint 1állat vagyok,m hogy így kínzom szegényt
az enyém még bejáratós, nem tudom, osztálytársam viszont 130 körüli véget kihozott az övéből.
Pécsre készülök a Pécsi Tudományegyetem Pollack Mihály Műszaki Karra, mérnöki infó szakra! Bekerülni nem nehéz, csak bent kell maradni! Most érettségizem! xD

Kösz az infót!
Köszönöm szépen és hasonlóakat a sorstársaknak is!
OFF A Szegedi Tudomágyegyetemen vagyok harmadéves Közgazdász hallgató (Kereskedelem és Marketing szakon). És Te? ON
Láncsprayból évekig a Valvoline fehér sprayt használtam, de nem szerettem. Ledobja a lánc, undorító dzsuva lesz, és nem is ken rendesen. Amióta áttértem a Motul Road PLUS lánckenő spray-re, minden rendben. 3500Ft, de csak ajánlani tudom! Nem veri le, ken korrekten, stb.
értem! egy kalappal ám! már írtad, de nem emlékszem, hogy melyik egyetemen vagy?
milyen lánc-sprayt használsz/használtok?
a vizsgaidőszak megpuhítja az embert :D
Tudod love, szeretek mindenkit, csak éljem túl
nem bántásból írom, de most először nem kötöttél bele!
felírom ezt a napot! xD :D
Szevasz, 120fölé már nem szívesen megy ,viszont kárpótol az alacsony fogyasztásával, és a megbízhatóságával. Kompromisszumot kell kötni :) Ha nem akarsz száguldozni, viszont egy könnyen kezelhető olcsón fenntartható japán vasat akarsz, mindenképp a kis cbr-t válaszd! üdv
Hali! lenne gyári cbr 125 dob! Ha érdekel szólj! 06 20 913 80 03
Fullra be voltam dőlve! Mondjuk én 72kiló vok. De sztem ez az injektoros ez gyengébb lehet vagy nem tom. Am nem az enyém a motor, csak leteszteltem:D
Próbálj meg ráhajolni....az enyém az 57kilóm alatt ráhajolva 14es lánckerékkel 11500nál 135öt megy! Ha venni szeretnél, csak ajánlani tudom, én hihetetlenül szeretem, sokkal jobban, mint az eddigi motorjaimat!
Ott találkozunk!
Utána meg fagyizzunk!
Szombaton jöttök a Soltvadkerti felvonulásra? http://www.motorozz.hu/img/tou...
Heló cbr tulajok. Tegnap volt szerencsém kipróbálni egy cbr 125-öt a legújabbat az injektorosat. És nem akart 120nál többet menni annyi a vége? Am maga a motor nem rossz csak 80-90 után elég gyér ahogy megy.
Tavaly enyém is . Csak sajnos meghalt a vinyó amin volt a kép, szóval már csak szép emlék
ha nem baj akkor megosztom veletek, hogy még a tortám is cíberés volt tavaly:
az volt a durva hogy éreztem kanyarbemeneteknél hogy meg-megcsúszik, de azt hittem csak lapos a gumim a fél év téliálom után. Szal csutkáztam neki tovább kibaxxxott nagy mák hogy nem ment el az eleje sehol
az szép csak óvatosan! ne úgy mint amikor múltkor kielőztetek minket majdnem leestünk a kis cbr-ről

én még csak ismerkedem az sv-vel..van mint szokni a V2-n, de nagyon élvezem
én pénteken voltam és majdnem perec lett a dologból mert megadta magát az egyik teloszimeringem és spriccelt az olaj az első-gumimra.