Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nem olyan vészes az a 33ezer km, de tudom, hogy a gazdája tisztelte és szerette a motort. Ha valami gondom van vele és nemtok valamit nyugodtan hívhatom írhatok neki smst mindent elmagyaráz . tegnap fordítottam túl a 34. ezresén Azon kívül, hogy az a szemét plexi 7ezres fordulat fölött ordenálé módon berezonál és zörög más bajom nincs vele. majd azt is megcsinálom ha 1szer megveszem a műszerfalba a ledeket
hát pont ez a gond, hogy napközben senki de mind1 majd megpróbálok holnap telón egyeztetni vmit
Átveheti más is aki otthon van. Ha nem talál senkit felhív a futár (ha futár hozza) és megbeszéltek egy időpontot.
eladó, honda cb hornet 600

ÁLTALÁNOS
2001. 5.hó , fekete, vizsga: 2010.04.18, 24.000 km, 1. tulajdonos,

MŰSZAKI ADATOK
4 ütemű, 600 ccm, 4 hengeres soros motor, 208 kg,

LEÍRÁS
Honda CB 600F Hornet, Puig fejidommal, ledes irányjelzőkkel, jó állapotban eladó.

ÉRDEKLŐDNI
telefonon egyeztetett helyszínen
telefon: 0630/3804193
panczelistvan@t-online.hu
irányár:820 000 Ft
Én onnan rendeltem!
Akkor elvileg bedobnak 1 papírt, h menj be érte a postára, mert betették....elvileg.
Jól tetted, sokkal másabb vele a motor.
a matricákat a fehér felnicsikot én tettem rá a szervizkönyvben ott van hogy honda szász ami nyiregyházi a pótkulcson a pözsó jel mert egy haveroméktól vettem és ők voltak pözsósok... ennyi elég ?:D
a 14es lánckereket meg rendelhetem netről mert I LOVE fehérvár
már nem tudom ki de vki írta, hogy netről rendelte ha nem vagyok itthon akkor mi van?
a 33 az tényleg meredek nekem is lassan kell elsőt...
jaja 33nál cseréltem őket. már majdnem vason voltak. az előző gazdija nagyon vigyázott rá
Szerintem is be fognak dőlni, alkudnak vagy 20at, és örülnek, hogy fúú még le is alkudták! De szerintem észre se fogják venni...eléggé össze van ez a motor rakva ahoz, hogy szétessen!
33ezernél fékbetétet? Az enyémben 13ezer van, de az első már 30%os, a hátsó mondjuk 95% . Láncszettem mondjuk nekem is el fog menni még egy 10est legalább!
Ennek mindenki be fog dőlni hidd el. Ha én keresnék motort és nem ismerném simán bele ugranák 1 ilyenbe Utánna meg lehet szidnám az eladó anyukáját is
de legalább felvilágosítja az ártatlan vevőket!
te nem örülnél egy "10.000" km-es moccnak amiben vadi új láncszett és fékbetétek vannak?
Hát figyelj. Megnézed mit ír, hogy mik lettek cserélve:
Láncszett: 10ezret sem futott még a motor elméletileg és már cserélni kell? (enyémbe 33ezernél még gyári volt, igaz szarrá kopva)
fékbetét: 33ezernél cseréltem azokat is és azok is gyáriak voltak
Gumik: ha elől hátul elkopott 10ezer alatt akkor vagy gyilkolták vagy tényleg többet futottak
olajszűrőt meg hol cserélsz rajta?
photoshop! xD
nah jó neem, de azért érdekes! Tuti, hogy ez volt a moccod?
Még kevesebb km is van benne mint amivel eladtad?
Lehet, hogy tolatva motoroztak vele
Ezért nem bízok én az eladókban...
Inkább tudjam, hogy van benne pl 20ezer km mint, hogy 1szer csak elszakadjon a vezérműlánc meg a hasonlók...
ehh 12.000 kilóméterrel adtam el majdnem 2 éve.... CBR 125
Hát, valami a lámpáival meg az indexekkel van, meg úgy néz ki, h nem tölti az aksit. Valami ilyesmi gondja van. Majd holnap derül ki, mert a gazdija(csaj) nem igazán tudta elmondani telóban...
kicsit át nyálaztam
bocs a hibákért csak épp eszek
nincs mit. remélem sikerrel jársz. Mi bolondult meg az elektronikába? hátha tudok segíteni, mert enyémbe mikor beraktuk a riasztót kics it ár nyálaztam és eléggé jól sikerült kiismerni magam benne XD
Köszönet! Hétvégén megyek szerelni 1et aminek meghülyült az elektronikája és enélkül nem lett volna érdemes nekiállni...
Köszi még1szer! Ha kell valami cucc szólj!
Berakom ide. hátha másnak is kell
Híííjjjj... El tudnád küldeni nekem az oszitrek@gmail.com-ra? Hálám üldözni fog!
kikönyörögni a beletört csavart. nem nyerő ha az ott kifúj.
De. nekem van 1 használható rajzom
Elírtam----- csavar fogja