Hali
kormánycsapágyat ha cserélsz a csapágy szet kb 11-15 ezer ft közöt van.
a biker wordbe van 14 zer ft kb ami elég kiro
link: http://www.biker-world.hu/kate...ómű,%20első&p0=Korm
Srácok! A kormánycsapágyamat be kell állítani, reggel mek szervízbe, gariba megcsinálják! Viszont érdekelne, hogy ha cserélni kéne, akkor mennyibe kerülne?
szép és jó dolog 14-es kerék de 1 be ara elég hogy elindulsz vele de megy az 2 dikba is. alapból 3,5 liter eszik 100-on. az alat enm nagyon ésa fordulaton is 500 -zal töbet pörög alapból.vége 120 lesz de azt kiviszi dombra fel is. 2 személyel is sokal dinamikusab és végig szépen leforog. autópályán nagyon unalmas ésnem megy sokat.amugy nagyon király egy gokart pályán ahol szük kanyarok vanak ot simán megy. kanyarba simán 3 dikba fordul nagyon komoly.előszőr furcs de meg lehet szokni igazából meg kell ujra motorozni tanulni vele.csocsi
Hát gyárit azért cseréltem le, mert a szembeszél megfogta, valamint 6ban csak max 9ig pörgött ki...szóval 120at ment végre, lejtőn ment egyszer gyári áttéttel 142körül, de inkább lecseréltem, így 135öt mindig tudja, meg előzni is jobb, jobban is gyorsul, 6ban nem hal meg 9nél!
És akkor mennyit megy a gyárival végre? Mert ha a gyárihoz képest elöl 1-el lecsökkented akkor jobban og gyorsulni de a végsebessége kevesebb lesz ugye? És ha így megy 135öt akkor az nem rossz..
én HJC-t nézzek. De jó lenne kifogni vmi minőségit
kormánycsapágyat ha cserélsz a csapágy szet kb 11-15 ezer ft közöt van.
a biker wordbe van 14 zer ft kb ami elég kiro
link: http://www.biker-world.hu/kate...ómű,%20első&p0=Korm
motoros találkozón volt utoljára a felénél a hőfok mutató.
lenne egy kérdésem: nektek a hőfok mutató meddig szokott felmenni ha a városba motoroztok?
szép és jó dolog 14-es kerék de 1 be ara elég hogy elindulsz vele de megy az 2 dikba is. alapból 3,5 liter eszik 100-on. az alat enm nagyon ésa fordulaton is 500 -zal töbet pörög alapból.vége 120 lesz de azt kiviszi dombra fel is. 2 személyel is sokal dinamikusab és végig szépen leforog. autópályán nagyon unalmas ésnem megy sokat.amugy nagyon király egy gokart pályán ahol szük kanyarok vanak ot simán megy. kanyarba simán 3 dikba fordul nagyon komoly.előszőr furcs de meg lehet szokni igazából meg kell ujra motorozni tanulni vele.csocsi