Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem sok jót hallottam róla :S
én HJC-t nézzek. De jó lenne kifogni vmi minőségit
AGV K-4 gecko
Hali
kormánycsapágyat ha cserélsz a csapágy szet kb 11-15 ezer ft közöt van.
a biker wordbe van 14 zer ft kb ami elég kiro
link: http://www.biker-world.hu/kate...ómű,%20első&p0=Korm
muti milyet veszel!
szerdán megjön az új bukóm
Hát haveromék mentek előttem gyalog......
2 km-t alapjáraton? ezt meséld el...
az lesz
Háát ezt meg kéne nézetni! Lehet, hogy a hűtőddel van valami! Szerintem feltétlen nézesd meg!
én se értem :S régen nem csinált ilyet. és nem tudom hogy most tényleg így melegszik, vagy csak a mutató hülyült meg
Az hogy lehet? Nekem 1szer ment fel a feléig, 2km-t mentem alapjáraton! Sose ment azóta és előtte se negyednél feljebb. Hűtő nem kapcsolt?
régen nekem is, és ma már elérte az utolsó sárgát is
negyedig!
motoros találkozón volt utoljára a felénél a hőfok mutató.
én is!
sziasztok

lenne egy kérdésem: nektek a hőfok mutató meddig szokott felmenni ha a városba motoroztok?
Srácok! A kormánycsapágyamat be kell állítani, reggel mek szervízbe, gariba megcsinálják! Viszont érdekelne, hogy ha cserélni kéne, akkor mennyibe kerülne?
Igen, nagyvasról rendeltem!
netről rendelted te is?
csao mindeki

szép és jó dolog 14-es kerék de 1 be ara elég hogy elindulsz vele de megy az 2 dikba is. alapból 3,5 liter eszik 100-on. az alat enm nagyon ésa fordulaton is 500 -zal töbet pörög alapból.vége 120 lesz de azt kiviszi dombra fel is. 2 személyel is sokal dinamikusab és végig szépen leforog. autópályán nagyon unalmas ésnem megy sokat.amugy nagyon király egy gokart pályán ahol szük kanyarok vanak ot simán megy. kanyarba simán 3 dikba fordul nagyon komoly.előszőr furcs de meg lehet szokni igazából meg kell ujra motorozni tanulni vele.csocsi
Hát gyárit azért cseréltem le, mert a szembeszél megfogta, valamint 6ban csak max 9ig pörgött ki...szóval 120at ment végre, lejtőn ment egyszer gyári áttéttel 142körül, de inkább lecseréltem, így 135öt mindig tudja, meg előzni is jobb, jobban is gyorsul, 6ban nem hal meg 9nél!
14es! 1el, és 6ban 11500ig pörög ki!
És akkor mennyit megy a gyárival végre? Mert ha a gyárihoz képest elöl 1-el lecsökkented akkor jobban og gyorsulni de a végsebessége kevesebb lesz ugye? És ha így megy 135öt akkor az nem rossz..
135öt? mennyivel kisebb az?
egy fasza dob mien árba van hozzá?