Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk mennyire egyre jár az agyunk!
valahogy megértelek! amikor élőben megláttam ezt a gépet, elállt a lélegzetem rendesen

remélhetőleg 1-2 héten belül megyek/gyünk arrafelé, de most rengeteg a meló de már nagyon várom:)
Igazából teljesen elégedett vagyok az RR-emmel és marad is pár évig ha össze nem töröm vagy valami.
Most autó-csere van napirenden, arra gyúrok inkább pénzügyileg
Nekem meg ez az álmom.
Nekem is...minden nap megnézem a kirakatban!
Énis gondolkodtam sokat az SV-n. Teccetős nagyon.
Nekem ez most az álom

és mikor jösz errefelé megint?
csáóó!

be ám jó 10 hónapig nézegettem a gépeket mit vegyek, ez lett belőle:) szomszéd városban volt, ráadásul ismerőstől kevés km-rel jó árban bár a te géped az én örök álmom
húgod mivel moccozik?
szevaaaa,

be-SV-sedtél? :D
Az van. Szia és ne felejtsd a fal adja az elsőt a víz a másodikat. Egy bölcs celeb mondás.
Emailod azért van gondolom. :D A modern kor fia:DNa lépek, hello, jó éjszakát
Én szurkolnék csak nincs szurok a közelben.Nincs MSN-em.Én maradok a jól bevált DNS-nél.
Akkor várok, én ráérek. Az is meglesz remélem:D Pénteken volt vizsgám, rutinból, jövőhét pénteken meg forgalomból lesz. Tessék szurkolni. MSN-em adatlapomon, tudunk dumálni ott is.
Azt még várhatod,mert most már szökőévente rendezik majd a havazás miatt.Jogsi meg van már?
Celebek élete :D Én is megvagyok, várom a következő katari MotoGP-t :D:D
Csákány!Annyira azért nem tüntem el.Csak élem a celebek mindennapi életét. És veled mi helyzet,mert téged se lehetett látni mostanában?
Cső! Nagyon eltűntél. :D Mi a helyzet?
Köszi, csak állítani kellett!
Clam iszonyat jó képeket tudsz csinálni, tetszenek!
ha lesz egy komolyabb fényképezőm én is belelendülök
hmm oké
majd a tapasztalatokat írd le. huginak is HJC van neki sincs vele semmi gondja. 2szer használta
hát ez 64 de yamahanémetnél az r6 miatt -15%
hát nekem most HJC-m van / volt szerettem de kitágult nagyon...
nekem tetszik az a lényeg meg amúgy is bátyámnak is AGV van semmi probléma vele..
am mennyiért mennek most az agv-k ?