Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellotok.. lene pár kérdésema cbr ről hogy jolmegy e meg motorikusan hogy birja... mert az nsr emet leszeretném cserélni
néztem egy 2005 ös cbrt 7000e km vel és 450 ft al
hááát majd meglátjuk
Kösz!

Az indexet könnyű leszedni de visszarakni... ajaj!
aha
És az visszatart?
itt mindjárt szakad
nem a csavarokra gondoltam hanem ami alatta vár
Gyerünk motorozni srácok!
Nem vészes, de nem is a legegyszerűbb dolog levenni! Én is le fogom majd cserélni, de én szerintem a gyárira, csak az újra!
jut eszembe le akarom cserélni az indexeket valakinek valamilyennel jó tapasztalat? és amúgy macerás? mert én még nem szedtem le az oldalidomot így nem tudom milyen is na mind1 itt a remek alkalom
az esszék nekem is tetszettek de az első rész az hihetetlenül szar volt nekem most egy darabig vége hál isten majd jún 4.5. sok sikert
nem vagy egyedül, a figyelmetlenség! valahogy az idei töri nem tetszett! de esszék nem voltak vészesek!

HOLNAP ANGOL!
hát nézd nekem kb annyi is lesz igazából még benne lenne 10 pont de hát figyelmetlen vagyok ez van
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ennek 70%-a sztem nagyon 1Xű volt. Mit meg nem adnék, ha jövőre is hasonló lenne.
Én a nagyvasról rendeltem a gyári utángyártottját! Eddig teljesen jóó bár nemrég vettem
Tudna valaki segíteni pár technikai kérdésben?

Érdekelne, hogy milyen aksi kell ebbe a motorba, milyen az első izzója és hány kW-os a generátora.
jogsi nélkül is inkább érdemesebb rendszámosat venni, mert a jogosulatlan gépjárműhasználat szabálysértés, melyet pénzbírsággal sújtanak.
125-st ötvenesnek használni viszont okirat hamisítás + jogosulatlan gépjárműhasználat. Az okirat hamisítás BŰNCSELEKMÉNY, amelyért börtön is járhat (persze ilyenért nem szokták kiszabni), de bekerül az erkölcsi bizonyítványodba, amit sok munkahelyre kérnek pl.
ha van hozzá jogsija akkor tényleg felesleges ezzel játszani
Érdemes inkább rendszámmal, ám jogosítvány nélkül vezetni, mert az olcsóbb büntetésben és nem ugrik a biztosítás balesetkor.
én se vágom ...
de nekem ez a 2es - doktori innentől többet nincs matek
Szóval KI tudja. A matektanároknak amúgy mindegyiknek van valami kisbaja.
kitudja na mind1 majd holnap meglátjuk de ilyen matektanárt...
Szerintem nem a töködért vonja le.
a 18as a az úgy mi ? mi a tökömért vonja le azokat?