Van esetleg közöttetek, aki 50-esként használja, vagy használta a mocit? Barátnőm sokat aggodalmaskodik egy esetleges igazoltatás miatt, s szeretnék tájékozódni, mi a tapasztalatotok! Köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy milyen procedúrája, s mennyibe kerül a kis cbr felrencámoztatása, ha eddig külföldi papírokkal 50-esként volt használva?
bazeg. Nagyon durvák ezek a kínaiak Mindent lemásolnak Ha már mindent lekoppintottak akkor mit fognak csinálni? a saját cuccaikat is másolják majd vagy mi?
Birelnek is pislákolt a jobboldali pedig neki h4es volt benne. Jól el is cseszte az elektronikáját, mert valamit szórakozott vele 9kor hívott, hogy se kép se hang. nem lehet beindítani és még világítás sincs. Szerencsére mikor a riasztót kötöttük be emlékeztem, hogy az indító relében van egy zöld bizti.azt csapta ki. szóval csak óvatosan játszatok ezzel!
Nekem is mindig kivágja, a gyári jól bírja, azt tegyetek bele! De én úgy csinálom meg, hogy leszedem a vezetékeket a lámpáról, teszek mindre 1-1 sarut, és halogén izzót rakok bele, mert tökéletesen belemegy, és azt nem vágja ki! Próbáljátok ki!
sajnos ez a kis cbr-nél elég gyakori probléma...nekem 1-2 havonta kilőtte az egyik égőt mindig...szervízben sem tudtak vele semmit sem csinálni!
szóval cserélgetni kell:)
jó mocizást!
Nem reklám! De ajánlani tudom a Martin dob-ot nem tudom mennyit szánsz rá?! de ha meghallod azonnal beleszeretsz
Én valószínű 2 hónap mulva veszem meg ha minden jól megy anyagilag .
Az árat tudsz kérdezni E-mailban: remymartin@freemail.hu
Nem tudom emlékeztek-e hogy pár napja mondtam hogy van haveroméknál egy sárga CBR 150-es... itt a linkje.. viszont érdekes a neve nem cbr hanem vmi qlink xgj...
Tudnátok segíteni, hogy milyen procedúrája, s mennyibe kerül a kis cbr felrencámoztatása, ha eddig külföldi papírokkal 50-esként volt használva?
sajnos ez a kis cbr-nél elég gyakori probléma...nekem 1-2 havonta kilőtte az egyik égőt mindig...szervízben sem tudtak vele semmit sem csinálni!
szóval cserélgetni kell:)
jó mocizást!
Nem reklám! De ajánlani tudom a Martin dob-ot nem tudom mennyit szánsz rá?! de ha meghallod azonnal beleszeretsz
Én valószínű 2 hónap mulva veszem meg ha minden jól megy anyagilag .
Az árat tudsz kérdezni E-mailban: remymartin@freemail.hu
vagy itt: +36 30/20-44-333
üdv szobbal!
Jaja képeket itt: http://www.martindob.hu/martin...
Nem tudom emlékeztek-e hogy pár napja mondtam hogy van haveroméknál egy sárga CBR 150-es... itt a linkje.. viszont érdekes a neve nem cbr hanem vmi qlink xgj...
Na csáó!
Még mindig keresem az alkatrészeket cbr-re...vagy ha tud valaki valami bontottat vagy bontóst megköszönném!