Ahol ezt vettem van még 1 csomó XD van fekete, carbon mintás, meg fehér
Pesten az üllői úti ford márkakereskedés mellett van 1 autósbolt és ott van 1 motoros részlegük. nevetséges 2500ftért van ott ledes index párban
egyik cimbimnél van egy 3szor használt spidi extreme bőrruha. mind3szor nálam volt utas szóval majd h nem új a ruha. 48as méret. kék-fehér. érd: 30/7105563 (Gecze Zoli)
i.á. 110ezer HUF
Nem kell erőltetni, jó ez a gép így ahogy van! Így legalább sok előnye maradt. Ha erősebb lenne, annyi lenne az előnyeinek is. Aki erősebbet akar, az meg vessz 600rr-t és kész :)
A "körül" relatív fogalom. Végül is a 150kmh is a 200 "körül" van :)) Amúgy azt hozzá kell tenni, hogy HRC kittel sem fog többet menni 150-max 160nál, de én 160nál komolyan fosnék a virsli gumikon. Én is olvastam, hogy az újságban ezt írták, de nem kell mindent elhinni neki. Ráadásul ha valaha 200at tudna menni a kis cirbi valami hasonló blokkal, akkor 10 liter felett kajálna :)
Na béke mindenkinek :)
én is 186 cm vagyok bőven elférek rajta, ellenben a cbr 125 műszerfalából semmit nem láttam mikor mentem vele. Nkem 4 litert eszik városba túrázva 3,5-ből kivan, de az enyám levan folytva.
183 cm vagyok. 90-100 a kényelmes utazó (ehhez hozzátartozik, hogy 70 kiló vagyok). Fogyasztás 2-3 liter használattól függően. Az én legnagyobb túrám kb. 250km volt egy nap alatt két személlyel. A végén már kényelmetlen volt kicsit.
Meg majd indexet is!