Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta kibaszott! Majd 1szer összehozhatnánk 1 talit, és oda hozhatnál 1 ilyen tankpadot!
Meg majd indexet is!
Ahol ezt vettem van még 1 csomó XD van fekete, carbon mintás, meg fehér
Pesten az üllői úti ford márkakereskedés mellett van 1 autósbolt és ott van 1 motoros részlegük. nevetséges 2500ftért van ott ledes index párban
Wáá! Hol? Szerezz nekem is 1et!
1430 Ft
Nem rossz! Mennyi volt?
Na én is beruháztam 1 tankpadra
itt is van rólal 2 kép
Gratula! Balesetmentes km-eket!
szia Tuning
megy az rs?
Na itthol a motor, holnap jönnek a képek :)))
Eladó egy komplett Büse bőr motoros cucc, az ára 43.000 Ft ha valakit érdekel dobok fel képet!
sziasztok!

egyik cimbimnél van egy 3szor használt spidi extreme bőrruha. mind3szor nálam volt utas szóval majd h nem új a ruha. 48as méret. kék-fehér. érd: 30/7105563 (Gecze Zoli)
i.á. 110ezer HUF
Nem kell erőltetni, jó ez a gép így ahogy van! Így legalább sok előnye maradt. Ha erősebb lenne, annyi lenne az előnyeinek is. Aki erősebbet akar, az meg vessz 600rr-t és kész :)
A "körül" relatív fogalom. Végül is a 150kmh is a 200 "körül" van :)) Amúgy azt hozzá kell tenni, hogy HRC kittel sem fog többet menni 150-max 160nál, de én 160nál komolyan fosnék a virsli gumikon. Én is olvastam, hogy az újságban ezt írták, de nem kell mindent elhinni neki. Ráadásul ha valaha 200at tudna menni a kis cirbi valami hasonló blokkal, akkor 10 liter felett kajálna :)
Na béke mindenkinek :)
jaah...és az első fékmunkahenger kimaradt
Ha ezek közül van valakinek valami, azonnal írjon!
Köszöntem!
Sziasztok!
Valakinek esetleg van bontott cbr-je?
Kellene pár alkatrész...első felni, gumival; kormány; teleszkóp; hűtő; esetleg idomok...
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat!
ja nekem nsr-em van
Elvileg a kapható HRC kittel megy az 200 körül.
én is 186 cm vagyok bőven elférek rajta, ellenben a cbr 125 műszerfalából semmit nem láttam mikor mentem vele. Nkem 4 litert eszik városba túrázva 3,5-ből kivan, de az enyám levan folytva.
183 cm vagyok. 90-100 a kényelmes utazó (ehhez hozzátartozik, hogy 70 kiló vagyok). Fogyasztás 2-3 liter használattól függően. Az én legnagyobb túrám kb. 250km volt egy nap alatt két személlyel. A végén már kényelmetlen volt kicsit.
Sziasztok!

Gondolkozom ezen a motoron, talán befizetek egyre!

Egy gondom van, 186 cm magas vagyok. Elférnék ezen a gépen?
Sajnos nem lehet tesztmotorozni, nem tudom kipróbálni.

Ti milyen magasak vagytok?
Mennyi a kényelmes utazója a gépnek? Átlagfogyasztás?
Köszönöm a segítséget, akk mjad megkérdezem.
tud az 200al menni
-tréleren
-szakadékban lefelé :)
hagyjad fejlődött a technika! 2020-ra már digitális műszerfal lesz!