Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi
azért ez tényleg vicces a kis cbr km óráját 200ig skálázták. 200al soha a büdös életben nem fog menni senki vele
150es cbr-be már túl snassz lett volna a 200as óra. ezért 220as került bele
Gratula. Jól néz ki . Mostmár lassan nekem is kéne Rá kéne venni magam, hogy felmenjek keresztúrra és megvegyem
Megtörtént új design
vegyél a honda márkakereskedésben, nem drága és még új is
Még az, hogy létezik, az európai verzió a butított! A CBR-ek gyárilag 150esek, és 4 szelepesek! Csak az EU-ra van butítva a 125 2szelep!
Ma megvolt a 12ezres szervízem, 5ezerbe került, olajcsere(power1 racing 10W50) gyertyát nézték meg, légszűrőt takarították ki stb!
én csak ma voltam pesten hungaroringen
az ár lemaradt.. 340 000 FT hátha vki érdekel..
Jah létezik cbr 150-es. aza japán belpiacos verzio hard.
az 150 cm blokja van henger nagyob 4 szelepes és kb 25 lóvas ful nyitot kipufal van nincs lefojtva mint nálunk. anak a fejidomja is más mert az első indexek bentvanak lámpaindomba.kiro lehet csak alkatrész neces hozzá. amuyg van magyarországon is pár db belőle de nem terjedt el anyira.álitolag simán megy 140-et .amugy mindene paszol csak a blok más picit.kiro lehet
Igen csak Európa kapott 125 öst máshol 150 cm3-is a kis CiBeRe...Erre kiváncsi vagyok lehet elnézek Érd-re
Hello-hello.Kérdezném, hogy hol kaphatok első és hátsó lánckeret a cbremre? ja meg láncot...vmi méretet tudtok adni? megköszönném :) széles utat!
Haveroméknak itt van Érden a Honda szalon sokszor elmentem előttük és mindig láttam egy sárga színű 125ös cbr-t. NMah mondom ma megállok megnézem miféle szerkezet ez.. Rögtön észrevettem hogy a villák fordítottak rajta és a csúszórész gyönyörű arany színű. Nah mondom biztos vmi spéci szerkezet. Látom mellette a táblán hogy bizony 150 cm3, 2008as, és 43! km van benne.
Valakinek van Debrecenben 125 ös CBR-je?
Az lehet, h téged láttalak ma pest fele, délután? Egy VW-ben ültünk, vittünk futón 1 AF1et!
Ez a mai nap! Vettünk 1 AF1et barátnőmnek...már jól indult...utána hazahoztuk, raktunk bele benzint, megszívom a dupla csövet, tele a szám benzinnel(100-as, enyhén ólmozott, repülőbenzin), jött egy rosszullét stb....utána kimentem vele motorozni a határba, jött haverom SV650-el, elvitt 1 körre...elütöttünk 1 őzet, SV-n lábtartó konzol és a váltó off, meg mind2őnk lába fáj....
Szép kis nap volt!
sorry Marcs voltam csak bátyó laptopja
nem szép dolog
Köszi szépen!
Srácok! Leírná valaki még1szer, hogy hol lehet kapni malossi-t kapni a cbr-re? Régen már beírtátok, de nem tok keresni a topikin belül, ahoz meg túl régen volt, h megkeressem!
Pár napja haverok láttak egy 125-ös ciberét Gödöllőn 1nap 2* is, persze cibere Gödöllőn csak én lehetek idétlenül integget is mint elmesélték a srác vissza is intett szóval a lényeg 2-3 napja gödöllőn 2órakor jános utca felé(énse tudom holvan ) és 6óra felé máriabesnyő felől látták. Szthitték énvagyok...Ha jól emlékeznek rendszámmentes volt...Létezik hogy van egy Gödöllői 125ös ciberés aki méghozzá velem úgyszint rednszám nélkül járkál...Dejólenne! Na a mondokámra remélem valaki reagál!
Nem ismerlek, de szoktalak látni barcikán :)
Ööö.. De amúgy nekem fekete CBR-em van... Most mond azt, hogy ismersz... :D
a gumik nagyon keveset használtak, a többit telefonon!