azért ez tényleg vicces a kis cbr km óráját 200ig skálázták. 200al soha a büdös életben nem fog menni senki vele
150es cbr-be már túl snassz lett volna a 200as óra. ezért 220as került bele
Még az, hogy létezik, az európai verzió a butított! A CBR-ek gyárilag 150esek, és 4 szelepesek! Csak az EU-ra van butítva a 125 2szelep!
Ma megvolt a 12ezres szervízem, 5ezerbe került, olajcsere(power1 racing 10W50) gyertyát nézték meg, légszűrőt takarították ki stb!
Jah létezik cbr 150-es. aza japán belpiacos verzio hard.
az 150 cm blokja van henger nagyob 4 szelepes és kb 25 lóvas ful nyitot kipufal van nincs lefojtva mint nálunk. anak a fejidomja is más mert az első indexek bentvanak lámpaindomba.kiro lehet csak alkatrész neces hozzá. amuyg van magyarországon is pár db belőle de nem terjedt el anyira.álitolag simán megy 140-et .amugy mindene paszol csak a blok más picit.kiro lehet
Haveroméknak itt van Érden a Honda szalon sokszor elmentem előttük és mindig láttam egy sárga színű 125ös cbr-t. NMah mondom ma megállok megnézem miféle szerkezet ez.. Rögtön észrevettem hogy a villák fordítottak rajta és a csúszórész gyönyörű arany színű. Nah mondom biztos vmi spéci szerkezet. Látom mellette a táblán hogy bizony 150 cm3, 2008as, és 43! km van benne.
Az lehet, h téged láttalak ma pest fele, délután? Egy VW-ben ültünk, vittünk futón 1 AF1et!
Ez a mai nap! Vettünk 1 AF1et barátnőmnek...már jól indult...utána hazahoztuk, raktunk bele benzint, megszívom a dupla csövet, tele a szám benzinnel(100-as, enyhén ólmozott, repülőbenzin), jött egy rosszullét stb....utána kimentem vele motorozni a határba, jött haverom SV650-el, elvitt 1 körre...elütöttünk 1 őzet, SV-n lábtartó konzol és a váltó off, meg mind2őnk lába fáj....
Szép kis nap volt!
Srácok! Leírná valaki még1szer, hogy hol lehet kapni malossi-t kapni a cbr-re? Régen már beírtátok, de nem tok keresni a topikin belül, ahoz meg túl régen volt, h megkeressem!
Pár napja haverok láttak egy 125-ös ciberét Gödöllőn 1nap 2* is, persze cibere Gödöllőn csak én lehetek idétlenül integget is mint elmesélték a srác vissza is intett szóval a lényeg 2-3 napja gödöllőn 2órakor jános utca felé(énse tudom holvan ) és 6óra felé máriabesnyő felől látták. Szthitték énvagyok...Ha jól emlékeznek rendszámmentes volt...Létezik hogy van egy Gödöllői 125ös ciberés aki méghozzá velem úgyszint rednszám nélkül járkál...Dejólenne! Na a mondokámra remélem valaki reagál!
150es cbr-be már túl snassz lett volna a 200as óra. ezért 220as került bele
Ma megvolt a 12ezres szervízem, 5ezerbe került, olajcsere(power1 racing 10W50) gyertyát nézték meg, légszűrőt takarították ki stb!
az 150 cm blokja van henger nagyob 4 szelepes és kb 25 lóvas ful nyitot kipufal van nincs lefojtva mint nálunk. anak a fejidomja is más mert az első indexek bentvanak lámpaindomba.kiro lehet csak alkatrész neces hozzá. amuyg van magyarországon is pár db belőle de nem terjedt el anyira.álitolag simán megy 140-et .amugy mindene paszol csak a blok más picit.kiro lehet
Ez a mai nap! Vettünk 1 AF1et barátnőmnek...már jól indult...utána hazahoztuk, raktunk bele benzint, megszívom a dupla csövet, tele a szám benzinnel(100-as, enyhén ólmozott, repülőbenzin), jött egy rosszullét stb....utána kimentem vele motorozni a határba, jött haverom SV650-el, elvitt 1 körre...elütöttünk 1 őzet, SV-n lábtartó konzol és a váltó off, meg mind2őnk lába fáj....
Szép kis nap volt!