Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem is érdekelne a mérte is meg h van e benne valamennyi km? Na me persze nem utolsó sorban az ára.
Csak érdekel, hogy mennyiért? Egy első lehet, hogy érdekelne!
Vannak nekem CBR 125-höz Dunlop Racing versenygumim megvágva utcára, akit érdekel írjon itt vagy, hívjon a 06305278046-os számon!
jó neked a 140!
én motorkiállításon néztem de nekem annyira nem jött át mondjuk amúgy is inkább sport
cbr vége kb 140 km/h uj karbis injektors egyforma.
100-110 utazó pályán 120 -at tud kényelmesen. ha fu a szél akor 70-80 km/h sajna 1 hengeres gyengusz.
74 ezer km nél tartok edig elöl 3 gumi hátul 4 dik gumi 3 dik láncszett. 72 ezer km karbiban egy tűszelep 5000 ft meg munkadij.
4 év alat 3 dik aksi van benne.fogysztás 3 lityo max 4 az plafon.
nagyábol enyi kb 12 sec 100 on
na csao és megbizható honda szerviz 4000km ként 1 lityo olaj bele 10w40 -es .
üdv
sziasztok. mennyivel megy max egy gyári cbr 125 r ?
Üdv. Gergő
csak azért érdekelt mert azt olvastam h csak 11LE a CBF míg a CBR az 13-14 körül gyárilag.bár úgy néz ki egy darabig én fogok utána menni amíg nem lesz 600asom mert akkor ő lesz hátul .
Ööö, amúgy neked nem fekete CBR -ed van?
Köszi az infókat ;) meg is rendeltem... Amúgy én 1,5 év a CBR -el 25 000 km, előtte sámsonnal 15 000 :)
Széles utat!
selazs
Én barátnődnek inkább CBF-et adnék, sokkal barátságosabb az ára, és inkább lányosabb szerintem, mint a CBR! Mellesleg mind2 egy imádnivaló, tökéletes motor!
hello mindenki!
nekem 1 olyan kérdésem lenne (bár sejtem előre a választ) h:melyik motort érdemesebb venni CBR125R v CBF125?barátnőm akar majd motort és én mindenképp a CBR-re akarom rábeszélni
széles utat mindenkinek
még 1 kérdés:Győr-Moson-Sopron megyéből van valaki?
Úgy legyen! Grat!
na valszeg nemsokára én is kis cbr tulaj leszek :)
A CBR-el?
csao selazs

a kis cbr évjáratol fügetlenűl me mindnek ugyanaz futoműve elöl hátul
.az első teleo szimerint méretei : 31x43x10,3 mm teleoszimering.
van gyári 6000 ft párban meg olcsob is az is jo athéna olasz és nagyon fasza az 2300 ft a szmiering párban vagy pinkmotorba tatabányán vagy biker-worlds -ba is van készleten is mindig van.
a teleo tetején porvédő gumibaszások is van de az én gyárit veetm hondába 1550 ft/db ja. sima 10 w szinetikus teloolaj megy bele 2 deci száranként. jó olaj kell bel és kiro lesz. aki pályára megy elől bekeményitheti simán 15w olajal kveseben rúgzik sűrűb olaj anyi kemény lesz az eleje max a tököden szétbasza a tank szar uton de jó.1 lityó olaj meg kb 3000 ft .a szmeringen nem érdemes sporolni. mindne évben 1 szett és meghálája a vas. üdv mindekinek
kilométer gyűjtésben ki hun van én 4 év 74 ezer km .
csao
Sziasztok, segítség kéne nekem mindenképp, és lehetőleg gyorsan...
az első telómba kell új szimering, de nem tudom a méretét.. levettem a porvédőt és úgy sem látom. Szétszedni viszont nem akarom, addig amíg nincs meg az új szimering.. Előre is KÖSZI
széles utat!
Nem tud vki nekem eladó első idomot? Fontos lenne! Előre is köszönöm!
én tegnap láttam kecskeméti gokartpályán, hondások kipakolták az új gépeiket, a kecskeméti szalonban valószínű megtekinthető
Hahó Sziasztok! Csak a kíváncsiság képpen, van itt már valakinek cbf-je? Azt hiszem az a túra verzió! Mert ha van mondjon már róla valamit, nem láttma még olyat
atadurva
Bejáratás alatt egyszer nekem is sikerült az 1,9. Azóta sose
Eladó egy Honda CBR 400!
Máv-Start vállalatnál 1800Ft-ba került volna! ( nem diák jegyként )
Tényleg nem nagyon mentem 70 felett. 70 körül, néha picit többel, de általában kicsit kevesebbel (tájnézegetés), meg ugye, ha pirosra vált elől a lámpa, akkor úgy állok meg, hogy a féket egyszer sem kell behúzni, meg ilyen kis apróságok.
500 Ft-ot fizettem a 100km-ért.