90-100as tempóval? picit abszurd! lassan már benzint fog termelni a cbr! de akkor szóljatok nekem is, hogy csináljátok!
És fizettél 400 Ft-ot a benzinkúton?
én nem tudok semmi ilyesmiről, de most mikro voltam a kategória váltás miatt az ocsmányirodában mondtam, hogy nekem kell a jogsi ezért nem vették el és adtak 1 papírt és mondta a nő, hogy folyamatban van a kategória váltás és a jogsival meg a 2 A4es papírral vezethetek. 2héten belül meglesz a jogsi addig kibírom
inkább éretlenségi lehetne és bakker mehetek palotára tesire anyum legújabb hülyesége hogy ellopja a kulcsaim és nem motorozhatok, mert hogy összetöröm magam érettségi előtt és nézhetek... nem norm..
Ismerősé:
"Sziasztok
Kéne gy kis segítség
TS50-em van, és ugye 12000-et pörög, ki is pörögte eddig, csak most olyat csinál, hogy 7-8000nél elkezd dadogni meg rángatni úgyhogy nem tudom mi lehet vele... mondták már azt is, hogy a tekercs lehet a szar... nem tudom"
van egy jó hírem.
ha levizsgáztál, 3 nap után ha elmész az okmányirodába az NKH tól kapott papírral, akkor ott kapsz egy nyomtatványt( mármint az okmányirodába) és azzal egy április elsejei módosítás szerint már vezethetsz
nekem ma fél 12 kor mondta az okmányirodás néni
sok sikert
Sziasztok eladó cbr 125 r-re szerelhető hátsó doboz platnival csavarokkal együtt, givi, 2 kulcs,könnyen felszerelhető a hátsó kapaszkodót se kell levenni.Túrákhoz kiváló, futárkodni...
Nekem csak a helyet foglalja
Pizza, sisak elfér benne
Ára 20.000ft
De jó, hogy az MZ-t nem én kaptam :D :D Amúgy a CG-n nekem sose sikerül hármasba lökni a sebességet, nem tudom miért, megakad a váltó, az oktatónak meg simán működik. :D
És fizettél 400 Ft-ot a benzinkúton?
"Sziasztok
Kéne gy kis segítség
TS50-em van, és ugye 12000-et pörög, ki is pörögte eddig, csak most olyat csinál, hogy 7-8000nél elkezd dadogni meg rángatni úgyhogy nem tudom mi lehet vele... mondták már azt is, hogy a tekercs lehet a szar... nem tudom"
van valakinek ötlete?
mindenki ezt teszi.
csak mostmár legális
ha levizsgáztál, 3 nap után ha elmész az okmányirodába az NKH tól kapott papírral, akkor ott kapsz egy nyomtatványt( mármint az okmányirodába) és azzal egy április elsejei módosítás szerint már vezethetsz
nekem ma fél 12 kor mondta az okmányirodás néni
sok sikert
/ha tudtad akkor elnézést hogy untattalak /
Nekem csak a helyet foglalja
Pizza, sisak elfér benne
Ára 20.000ft
Sok sikert!
( bocs mester, ezt nem hagyhattam ki )
forgalmi vizsgára gondolsz vagy a közúti vezetésre?
ha a vizsga akkor mikor lesz?