Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is szerettem a CG-t amikor vele vezettem városban...
kis indulatos, pattogós!

de rutinon az MZ.. huh a legfaszásabb cipőmet olyan szinten összeolajozta, hogy még mindig mérges vagyok rá! xD
Ja és mind ez 1700km-es motornál!
Jó nektek...én quingqi 125ös 4t csodagéppel vizsgáztam(ki se tom mondani a nevét)...kiszakadt menetközben a lánckerék, beakadt a vázhoz a csavar, kerék leblokkolt...izzók mindig kiégtek...indulni nem akart....
a CG 125 az nagyon über gép:)én nagyon szerettem mókázni vele:) (én is azon tanultam)
Na megvan miből tankolok holnap! Tippmix!
finster
Az milyen dob? Nem eladó? Csak érdeklődök.
Meg
Az a kipuff meg van még, ami rajta van?
Nekem 14es lánckerékkel végre is jobban megy, mert hiába hosszabb az áttétel, nekem 6ban 15ös lánckerékkel nem pörgött 9felé, és lejtőn ment 140et egyszer, de sima körülmények között csak 120at, most 14es van elöl, pörög 11ezret, néha 11500at, és megy 130at, néha 135öt!
Sziasztok van egy eladó cbr-em ha valakit esetleg érdekel, szóljon...
http://www.hasznaltauto.hu/2885889_honda_cb
r_2005
Csá! Az bólyázás volt és nem gólyázás :D Amúgy kösz, jól, CG 125-ön tanulunk, és kurva könnyű kezelni. Szóval tetszik, jövőhét pénteken vizsga :D
Nem is igaz. Gombán nem csőgázzal mentem Ott csak 80-90et Ahogy kiértünk a csirketelep után a balos kanyarból lehasal és ami a csövön kifért De most belegondoltam bazeg... Fel kell öltözködnöm, mert ha 1szer így esek bőr nem marad rajtam Lefényképeztem a régi első fogaskerekemet érdekes látvány. Már tudom dob-kőről hazafelé menet miért tudtál megfogni a 4esen. 14es lánckerék volt rajta
Csákány!Na milyen volt a tegnapi gólyázás?
Tudtam b+ hogy csőgázon mész vissza Am épp berakás alatt áll. Lehet hogy 12.000-nél tilt nemtudom de az új dobbal szép hangja van tiltásnál
12nél tilt!
No sikerült megkérdezni mennyi a gyári fejidom?
neked is kössz , nem gondoltam volna hogy ilyen rövid időn belül ennyien segítenek majd!
Peersze az hegeszthető.
http://www.felniszsolti.hu/
Itt mindent megtalálsz, remélem segítettem.
Itt 1 srác mátrában eldobta a VTR-ét, aztán neki küldte el a felnit! Ki tört belőle egy szép kis darab, meg el is hajlott! Megcsinálta, olyan lett, mint a gyári! Én csak ennyit tudok róla!
tatabányai vok, Érd kb 3/4 órára van innen, szal bőven jó lenne nekem az is. letudnád írni a számát, stb..?
de am nem csak elhajolt a bal pereme hanem van rajta egy elég kicsi repedés is, azt is megtudná csinálni valahogy?
Akkor szerencsétek volt.
Egyszer vittünk hozzá 2 felnit szinterezni, az lett az eredmény, hogy mindkettőt el lehetett dobni.
Én nagyon nem ajánlom, de azt csináltok amit akartok.
Hát én láttam milyen melót csinált, és az nem volt kókány!
Nehogy a Sárkány Istvánhoz vidd, ritka nagy kókánymester....
Nem tom hovavalósi vagy, de Érden tudok egy nagyon jó szakembert.
oks, ez a minimum az én részemről, ha már ilyen segítőkész voltál .