Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de Ő miért akarna csajozni?
csak nem Te?
Még 1 lány CiBeRés! Ez jó egyre többen vagytok itt.
ez állati jó csajozós szöveg!
sziasztok!
van itt Pest megyei cbres csaj?szívesen motoroznék valakivel,de a fiúkkal nem mindíg tudom tartani a tempót:), a nagyobb motorokkal pedig végképp nem...
halihóóó
Ezt nemis tudtam. Pedig én szerelmes voltam a gpr125-be
Nekem is a héten tették fel a Continentalt.
aham! :D
Jééé....holnap lesz köztünk egy szülinapos?
Nézd meg a Derbit...megvette az RS50 vázát, és abban van a GPR 50 és a GPR 125 blokkja is!

Vettem gumit...24ért continental. Hihetetlen jó.
Igazad van én tévesztettem Akkor viszont a 250 es vázval megegyező. A lényeg hogy én nem hittem el hogy 125 ös nagyon jól néz ki csak kicsit lusta.
Ööö... bocs hogy beleszólok, de a váz nem ugyanaz. 650-esnek más, de a ,,kaszni" ugyanaz. 250-nek a váza egy GS500 as vázára hasonít.
kösszi
Jobban jársz, ha azt veszel!
és zseléset?
teljesen felesleges gyári aksit venni. Ha veszel 1 márkásabbat az is megteszi sé biztos, hogy olcsóbb jóval. pl 1 banner aksit. csak ne vegyél gagyit, mert megbosszulja magát
gyári akksit vegyek, vagy valami occsóbbbat ?
nehogy már én legyek még a hülye, mert meg mertem szólalni
Jól van legalább te is kihasználtad a jó időt Akksit meg venni kell de haldoklik...
Köszi! Hogy 3-4éve múlva mi lesz vele nem tudom majd az idővel kiderül de eddig szépen műkszik Eddig bavált a gép...
Nekem tetszik nagyon a Hyosung-od! CBR- után elis gondolkoznék rajta az ára miatt de nemtudom 3-4 év múlva bírni fogják-e. Láttam Hyosung gt125-öt ami 125(és ugyanaz a blokk mit a 250 es csak a furatok kissebek) ös v2 es és ugyanabban a vázban van mint a 650es.
hát látod amúgy ma mociztam is, de sajnos úgy fest az akksim kezdi felmondani a szolgálatot.
Ezek szerint mégse vagyok egyedül
Jah értem akkor az egy kedves márkatársam lehetett
kocsival voltam:) pedig azt hittem te vagy, mert a mocid nem éppen tömeg cikk:)