130as gumit csak NSR felnibe tudsz beletenni, és mivel az NSR felni belemegy a CBR lengővillába, így azon lehet 130as gumi! De! Azzal a gumival örülhetett a gazdája, ha 110ig felment az órája! Nem véletlen ekkora a gumi a CBR-en, szerintem max 110\60-ig térj el a gyáritól, de a legjobb, ha gyárit veszel! A www.r17.hu -n tudsz rendelni gumit, házgoz is viszik! Keress Contit, az van 100\80-ban, egy 10es +posta!
Hali!
Akinek van tapasztalata, az légyszí segítsen gumi kérdésben!
Kicsit meg vagyok lőve, hogy pontosan milyen gummát is vegyünk mert sok félét láttam már, s nem nagyon tudom mi is a pontos különbség. Röviden: úgye a gyári az 100/80-as, vki lejebb írta, hogy az övén 110/60-as volt, s tegnap az egyik kereskedésben láttam egy használt gépet 130/70-es papuccsal! Konkrétan a kérdésem az lenne, hogy a második szám pontosan mit is jelent? A gumi oldalfal vastagságát? És ha igen, s eltérsz a gyéri mérettől (110), akkor most mi a jó, a /60, /70, /80. Ezen a kérdésen nem igazán tudok eligazodni! Légyszí tegyetek helyre, ebben a kérdésben! Köszi! :-D
Csak a 2T-sek szokása!
Már lassan hozzászokom!
Nem az egyik fülemen be a másikon ki hanem már az egyik szememen be a másikon ki! xD
De lehet, hogy unalmas is lenne ha nem jönnének ugatni!
a fékkarnál azt nézd meg, hogy a mikrokapcsolót vissza nyomja rendesen. a hátsóféknél pedig kicsit mozgatgasd meg a féklámpa kapcsolót. nekem is hasonló votl mikor lejjebb állítottam a fékpedált. hiába állítottam a kapcsolót is vagy nagyon le kellett nyomni, hogy világítson vagy beragadt. leszartam jártam vele így bejáródott és most frankón belehetett állítani.
DE aki tudja, hogy hogy a rákba lehet rendesen lejjebb állítani a pedált írja már meg pls
Nem akarok elszomorítani senkit de én vettem egy kis digitális órát a CBR-re.Kiprobátlam a stopper részét 0-100-ra 15 sec. Ja kínai volt az óra.Nem kicsit nagyon de akkor is
Szegény mocc... Am engem lefikázott egy melletünk lévő városban egy 180 as 2t runner(fél éve kb.). Jogsim még nemvolt de hajrá!Piros lámpa rajtnál megevett mint a szart. Sorok között lemaradt két város között kanyarokba már nemláttam csak azt a g**i zúgást amilyen hangja van. Nekem is kéne nagyon de a váltó többet ér
Énbocsi....