Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

támogatom ;)
Mert 1 motoros csaj mindig felrázza a fórumot . Meg forr a vérünk a motoros csajoktól . Szerintem ezt sok fórum tag nevében mondhatom
Mert valami erotikus képet szívesen megnéznénk rólad
mert?:)
töltsd ki az adatlapod léccilécci *.*
De szerintem az is jó lehet(a neon zöld), ha tudnál mutatni képet róla jó lenne:).
oké
Oks! Akkor holnap feladom, nézzétek meg, ha jó, akkor írj nekem egy mailt, és megbeszéljük tovább!
Neki jó, de ezt már megbeszéltük!
Nem sikerült, írtam neked egy mailt, hogy a srác keressen fel engem, és megbeszéljük tovább! Megvan még a lánckerék, csak lebeszéltek a többiek erről a levélben küldős pénzes dologról! De ha a srác úgy gondolja, akkor nekem jó!
CsabikaCBR sikerült postázni a fogaskereket, mert még nem érkezett meg...?!
Itt is eléggé fújt a szél egész hétvégén...de azért sikerült beletenni vagy 200 km-t
akarom mondani neon zöld reggel van na... vagy az nem tetszene?
tudom , hogy már kaptál pár választ DE( ) Kirinek is kék a mocija és sztem jó hozzá a sárga feldobja inkább... a fény visszeverős meg tényleg drágább de sztem megéri az enyém is az és tök szép
Kicsi kamat, kicsi tánc!
Megnézem Kaldi!
http://www.tankpad.hu/tankpad_...
nézz szét itt. szerintem a 15cmes elég lehet rá. rendszám, márke logó meg saját minta
az a lényeg, hogy a kicsit kell megvenni kicsi motorra kicsi tankpad
Az nem is volt sok, na majd utána nézek!
Louis, és 9 eu volt!
Ez aranyos tankpad! Honnan van? Mennyi volt?
nem nagyon látni, majd csinálok róla képet, de ezzel a szürke tankpaddal jól néz ki:D
persze
Én is kézzel raktam fel! Amúgy nekem sincs tankpadom, ha találsz valami jót, másold be ide!
Nézd milyen hiányos a szürke aprilian a felnicsík ...
olcsó húsnak ...
Több hozzászólásom a témához nincs!
csácsá
ezt kézzel raktad fel?