Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Degyorsan írtok nemár
Ez a naszályozni dolog nekem jött?
köszönet
nekem nincs ilyen tapasztalatom egyenlőre még nem kellett szépen pilláznom
Oké, bocs, mostmár használom.
Most nemazért de 1lánynak szerintem ez könnyeb ügy a zsarunál nem?
Jólvan, akkor nyertél (21-6). Akkor a papírokat biztos a tenyérbemászó képem miatt olvasgatják. Legközelebb viszek kávét meg kissámlit, hogy helyezzék magukat kényelembe, amíg (tanulnak) olvasni.
gergoR125 te is használj válaszolj funkciót pls az átláthatóság végett tudod
jesszus akarom írni 1X ez már a korral jár?
Na kösz az infot, akkor mostmár minden fehér kombi Focust figyelni fogok :) Naszályozni szoktál ?
engem csak 21x állítottak meg de akkor sem néztek papírokat
Én szerencsés vagyok akkor.Jóhogy mondod 2hete voltam utoljára már Vác tábláná ált a Ford Focus kombi asszem új zsaruverda, úgyvoltam vele itt nemfoglakoznak ezzel...
aham 1 éve decemberben kapott rendszámot
Akkor csak engem szivattak. De egy évben hatszor?:D Volt mikor két motoros rendőr szirénázva jött utánnam. :D Fél óráig nézegették a motort meg a papíokat, én addig tűző napon 30 fokban fekete bőrruhában :D Akkor azért nem volt vicces...
Teis 50esnek használtad? Igen ma láttam motoros rendőrt is. Mivel picit átalakított dobom van(hála Kiskaldinak) nem épp 50es hangja van szóval 6.alapjárat zúgtam el mellettük.
engem 1x sem igazoltattak míg 50esként használtam viszont ma elképesztően sok rendőr volt
Én 50 esnek használom. Engem főlismer mindenki(repsolos szerintem országban 1eteln piros fejidomú repsolos). Engem nem szopatnak pedig picit több mint fél éve vettem 8.600 km errel most pedig 16.100 km szal sokat járok vele. Állítottak meg kb. 1 hete is elkérte a jogsit odaadtam a motort megse nézte annyit mondott hogy legalább jogsi van azt elengedett.
Amúgy nem tudom téged mennyire igazoltatnak, de a váci rendőrök engem állandóan megállítottak, amíg az 50-essel jártam :D. Meg szoktak a Dr. Csányin mérni, azt hiszem egy zöld Astrából, úgyhogy városon belül óvatosan
Oké, amint meglesz, szólok. :) Amúgy akkor lehet hogy téged láttalak Vácon :D
Vácra sokat járk nagyon jóhely szeretem.Multkor énis láttam ott 1 CBR-est. Szolj ha van jogsid mehetünk
Jaja. Göd és Gödöllő közel van egymáshoz. Ha meglesz a jogsim, lehetne gurulni egyet. Amúgy nem tudom, ismeritek-e, Vác környékn (2-es főút) szoktam látni egy Repsol fényezésű CBR-t. Párszor már összefutottam vele, csak még sose tudtam beszélni vele. :)
Az 1 köpésre van tőlem én Gödöllői vagyok.
Gödön. :)
Te Pest megyén belül merre laksz?
Hmm. Nem is tudtam, hogy Pest megyében ennyi CBR-es van:)