Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem azért mondtam!
Szia! ööö nem Most értem haza és Sárvár, Ikervár, Rum, Kám felé voltam... Ha jól emlékszem nem láttam 125ös cbr-t
Láthattalak ma Körmend és Szombathely között?
egészségemre
Jól van nem kell okoskodni!
Mindig benned van a szurkálódás!
nem csak akkor szoktam ide írni .... de ha vissza olvasol el lett magyarázva neki h nem fog úgy menni a cbr mint a mostani motorja !
Bazeg Dani most értem épp haza
amúgy meg még mindig nincs a kártyámon pénz
Kiskaldi légyszi csörgess már meg ma valamikor. Elhagytam a számod és nemtudom mikor megyünk ma ha 1általán megyünk köszike
Haverom arrow rendszeres, elöl 2vel kissebb lánckerekes, 34es karbis RS-e van fent 6 másodperc alatt!
Milyen 5,2 alatt? Inkább 7 alatt. Nekem is volt rs-em.
Egy 250 es 2T van 4,5 alatt 100 on.
és nincs alapja? gondolj bele mindig csak akkor írsz ide ha felmerül az a rohadt rs vs cbr téma... nem tudom mit kell ezen vergődni mindig, az egyik 2T a másik meg 4. Két külön világ és pont.
hát te hülye vagy ... senki nem fikázta a cbr-t de ti kapjátok fel legjobban a vízet
A CBR meg csak 143425346343243 másodperc alatt van 100on. Remélem minden 2t-s megnyugodott
Rs az 5,2 alatt van 100on
összezavarod az embert!
MINDEN NEKED SZÓLT! :D

Az nem rád vonatkozott az a sor!
csak hogy nem vagyok reménytelen eset, használom ezt a funkciót amúgy nincsenek konkrét útvonalak, úgy megyünk ahogy jól esik
mi nem szólt nekem?
Jah bocs a 2 kommentért de mociscsaj merre/melyik úton mész ZEG felé?
mociscsaj használj "válaszolj" funkciót!

Akkor jól gondoltam, hogy nem neked szól! Milyen jó, hogy itt vagyok és figyelek! xD
Aham Akkor majd egyszer alakuljon erre felé is
vagy ahogy éppen alakul
Szombathely, Zalaegerszegfele szoktam
segáz! csak a rosszindulatúakat nem értem