Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na majd megszekálom hogy jön a tavasz lassan mehetünk motorozni Kíváncsi vagyok mit ír majd...
ok majd megnézem, de sejtem hogy kiaz
Szabó Eszter
Az meglehet!
Milyen Eszter a neve?
Eszternek hívják... iwiw-en fenn van de most nézem igazad lehet hogy eladta mert a motorja képénél az van hogy "volt motorom" Jah az ő hibája de szegény lánytól nem lehet elvárni hogy ilyenre figyeljen. Vagyis el lehetne de gondolom szegény nem nagyon ért a műszaki dolgokhoz
Hogy hívták a csajt?
Saját hibája, ha nem rak bele olajat!
Nah indul az akció
Mert?
Ide átküldhetnének pár rendőrt.....
ezzel már én is, a robogóval nem izgatott annó a piros lámpa , meg az egyirányú útca sem, de azoknak az időknek vége amióta ott fityeg a rendszám hátul néha elborul az agyam akkor van, hogy 90-120-al szelem át a kertvárost
A 100-110 tökéletes. Bár a rendőrök úgy is szinte mindig lakott területen mérnek... Ott álltalába be is szoktam tartani az ötvenet
akkor motorzhatunk majd eggyet én ia olyan 100-110-el szoktam, néha 120-140 de csak rövid ideig jól ismert zsarumentes helyeken. Az a bajj, hogy a határ megszűnés után a volt határőrőket rendőrnek képezték át, és mivel itt a családjuk minden, ezért őket nem is küldték szét az országban, igaza van egyik tanáromnak, az ország egyik megyéjében sincs ennyi kibaszott rendőr mint itt de tényleg. Szombathelyen 3-asával járnak, autóval meg minimum 5 percenként látni egy-egy 3-4 rendőrrel teli járőrt , eljönne ide valaki mittomén baranyából, vagy baz megyéből, borsodból leesne az álla azt hiszem, hogy ennyi zsaru 3-4 megyében nincs összesen mint itt ...ez nem állapot, és ugy veszem észre egyre több van..
Aham ott végülis bárki felmehet, az amolyan nyíltnap... Azt ne kérdezd mennyit kell fizetni mert az én sem tudom.
Nyugi én is s szép megfontolt motorozás híve vagyok, nem szoktam száguldozni. A kellemes 100-120as tempó tökéletes... Lehet velem van a baj de én 180nál már nem élvezem annyira a motorozást
nem tudnám tartani a lépést veletek az biztos
és a phönix racing ammi? amatőr verseny? vagy vannak kölün csoportok? mennyi oda a nevezés?
nagyon helyes akkor majd nyáron összefutunk vasiak a ringen, aztán bemutatod őt is azt nem igérem, hogy motorozom is veletek félek a tarfitól, lassan motorozok, bár sokszor az út se teszi lehetővé, hogy gyorsaan menjen az ember
Hát látod... Pedig tündéri egy lány Sokat motoroztunk itt a környékbe minden felé. De szerintem idénre már kész lesz neki mert eléggé nagy motoros volt
Felénk is nagyon kevés ám a motoros csaj, nemcsak nálatok.
szegény csaj így is kicsi itt a nyugati határszélen a motors nők tábora, és még azok alól is kimúlik a vas?
Hali! Azokon a napokon mikor nincs rendezvény asszem március 10-11én még fel lehet viszont az után már csak mikor phonix-racing nap van. Ez kb minden hónapban egy nap. Sajnos csak ilyen ritkán...
Az szuper! Vele szokat mégebben motorozni... Egy éve tavasszal mondta a csaj hogy szétment az egész motor mert nem volt benn olaj Szóval szerintem azért nem láttad
üdv srácok! Lenne egy kérdésem bár nem ebbe a fórumba tartozik! Viszont Zol2891 lehet tudna nekem válaszolni! Milyen napokon vagy rendezvényeken lehet felmenni a P.RING-re mint full amatőr? A honda napot ajánlották nekem de az csak egy nap az évben:)
de tudom kinek volt, de már nincs meg neki asszem! nem láttam idén!
Nekem is az volt anno
utánna jött a kis 6-os