Eszternek hívják... iwiw-en fenn van de most nézem igazad lehet hogy eladta mert a motorja képénél az van hogy "volt motorom" Jah az ő hibája de szegény lánytól nem lehet elvárni hogy ilyenre figyeljen. Vagyis el lehetne de gondolom szegény nem nagyon ért a műszaki dolgokhoz
ezzel már én is, a robogóval nem izgatott annó a piros lámpa , meg az egyirányú útca sem, de azoknak az időknek vége amióta ott fityeg a rendszám hátul néha elborul az agyam akkor van, hogy 90-120-al szelem át a kertvárost
akkor motorzhatunk majd eggyet én ia olyan 100-110-el szoktam, néha 120-140 de csak rövid ideig jól ismert zsarumentes helyeken. Az a bajj, hogy a határ megszűnés után a volt határőrőket rendőrnek képezték át, és mivel itt a családjuk minden, ezért őket nem is küldték szét az országban, igaza van egyik tanáromnak, az ország egyik megyéjében sincs ennyi kibaszott rendőr mint itt de tényleg. Szombathelyen 3-asával járnak, autóval meg minimum 5 percenként látni egy-egy 3-4 rendőrrel teli járőrt , eljönne ide valaki mittomén baranyából, vagy baz megyéből, borsodból leesne az álla azt hiszem, hogy ennyi zsaru 3-4 megyében nincs összesen mint itt ...ez nem állapot, és ugy veszem észre egyre több van..
Nyugi én is s szép megfontolt motorozás híve vagyok, nem szoktam száguldozni. A kellemes 100-120as tempó tökéletes... Lehet velem van a baj de én 180nál már nem élvezem annyira a motorozást
nagyon helyes akkor majd nyáron összefutunk vasiak a ringen, aztán bemutatod őt is azt nem igérem, hogy motorozom is veletek félek a tarfitól, lassan motorozok, bár sokszor az út se teszi lehetővé, hogy gyorsaan menjen az ember
Hát látod... Pedig tündéri egy lány Sokat motoroztunk itt a környékbe minden felé. De szerintem idénre már kész lesz neki mert eléggé nagy motoros volt
Hali! Azokon a napokon mikor nincs rendezvény asszem március 10-11én még fel lehet viszont az után már csak mikor phonix-racing nap van. Ez kb minden hónapban egy nap. Sajnos csak ilyen ritkán...
Az szuper! Vele szokat mégebben motorozni... Egy éve tavasszal mondta a csaj hogy szétment az egész motor mert nem volt benn olaj Szóval szerintem azért nem láttad
üdv srácok! Lenne egy kérdésem bár nem ebbe a fórumba tartozik! Viszont Zol2891 lehet tudna nekem válaszolni! Milyen napokon vagy rendezvényeken lehet felmenni a P.RING-re mint full amatőr? A honda napot ajánlották nekem de az csak egy nap az évben:)
Milyen Eszter a neve?
Saját hibája, ha nem rak bele olajat!
Nekem is az volt anno
utánna jött a kis 6-os