Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a napocska kiégeti a retinámat, annyira süt!
Szerintem ma lehet menni motorozni, csak a tegnap este után....
végre itt is erőlködik picit a napocska de akkora hó van basszus
Itt most is esik, de most jöttem haza, kerültem 1et! Tegnap előtt elkezdett esni, tegnap estig esett, ma a madarak csiripelésére keltem!
Bocs az offért...nem csodálkozz ha mindenki ki akar menni ebből az országból.Ne értsetek félre, büszke vagyok a magyarságomra de ez nem az az ország ahol adót szeretnék fizetni.Nem akarok politizáni mindenki tudja mi van ebben az országban...Persze ha sokan itthagyják az országot még mélyebb lesz a gödör...én szebb jövőt szeretnék magamnak mint ami itt várna rám...de ez még a jövő zenéje nem lehet tudni semmit...ha látom, hogy van értelme itt maradni egy percig sem gondolkodom majd...
Csak hogy a kis lelked megnyugtassam itt sem lehet motorozni. 2-3 fok van...
itt elég nagy és most is szakad
Inkább most essen mint júniusba... Amúgy itt a nyugati határszélen egy deka hó nem esett...
hát kicsit eltértünk a kérdésemtől, de erről nem én tehetek amúgy meg miért esik a hó?
Szeirntem kicsit sok lesz az OFF!
ha rendbe lenne az ország nem menne ki szinte senki
Ez kétségtelen, de valamivel kellett példálozni.
tudnék neked 100 olyan szakot mondani aminek nincs sok értelme, és legalább 100 olyan ma tanulható szakmát, amivel kisebb az esélyed elhelyezkedni..
Tubarossi,
OK, csináld így, CSAK fizess tandíjat! Az nem igazán éri meg az országunknak, hogy több milliót áldozunk a taníttatásodra, aztán nem itthon termeled a javakat, és nem itthon fizetsz adót!
Ha magad fizeted a tanulmányaidat, akkor nincs semmi baj.
Viszont én spec megtiltanám hogy ingyen tanuljon az, aki friss diplomásként el akar menni külföldre. Egy kis számolgatás, és kiderül, hogy mekkora veszteség az az országnak! Aki ingyen tanul, tegyen meg annyit hogy itthon termeli a GDP-t, és legalább adóként egy minimálisat megpróbál visszafizetni a tandíjából..
Persze hogy szükség van rájuk is, de nem túl számban.Én csak azt akartam mondani, hogy az a diploma a nehezebben eladhatóbbak közé tartozik.
Ne értsd félre amit írtam. Nincs bajom azokkal akik tanulnak. Sőtt tisztelem őket
Én úgy vagyok vele, hogy kell egy jó szakma,+2 idegennyelv tudása (középfokú nyelvvizsga), mondjuk angol,német aztán ki ebből az országból...
jól gondolkozol, szükség van szakmát tanulókra is!
Egyébként még egy év halasztással együtt is (ha minden jól megy!) 21,5 évesen már meg lesz a diplomám (főiskolai). Ehhez még jön min. 2 év mesterképzés , de kb 24 éves koromra (szintén, ha minden jól megy) nincs kizárva hogy mesteri fokozatom legyen. Ebből kiindulva +min 2 év a doktori (az még a jövő zenéje), tehát 26-7éves korra már doktor is lehet az emberből.
Ez a 32 éves korig tanulás meg annyira... Persze, 32 éves korig tart a felsőoktatás, ha megcsinálsz egy komplett alap+mesterképzést, ledoktorizálsz, meg még utána megcsinálsz még egy mesterképzést :D
az már 2 mesteri fokozat (egyetemi diploma) + 1 doktori.
Kiskaldi, létező eset amit írsz, DE!

Tessék mazsolázgatni a KSH (központi statisztikai hivatal) honlapját, nézd meg a munkanélküliségi arányokat a végzettség függvényében! Elárulom, arányosan a diplomások kapnak legkönnyebben melót. Ergo létezik, hogy valaki nem kap állást 3 diplomával sem, de sokkal nagyobb az esélyed h munkanélküli legyél, ha csak érettségid van + szakmád, vagy önmagában érettségid, vagy még az sem.
politológusra is szükség van, max Te nem tudod hol használják őket :)
Nekem is megfordult a fejemben, csak nem szeretek programozni.
Én 3.éves, de villamosmérnök
Én meg 1. éves vagyok.
gépészmérnök 2.as
Ő milyen szakos?
bátyám is BME-s szintén motoros