Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát az is pont elég. Egyébként figyelemre méltó, hogy te kerested meg a tandíjad árát. És szerintem joggal lehetsz rá büszke.
Én örülök hogy nem vagyok rászorulva, és összeteszem a 2 kezem
ennyi erővel az is kaphatna pluszpontot akinek mind2 szülője egyetemet/fősulit végzett :) Akkor jó világ lett volna nekem :)
Kérlek szépen csak úgy 200 körül
és évi 300 rongy volt a tandíjad?
Így van! És nagyon hálás vagyok nekik!
Bár azt megnézném, hogy a jóéletbe fizetném ki magam az évi 280rongyot, amikor reggeltől estig a suliban rohadok :)
Persze van aki így csinálja a másoddiplomát, stb, sokan segítenek a nyári meló árával a tandíjukban, de valljuk be ennyi lóvét nem könnyű önállóan összeszedni diákként. Aki csóró tanuljon mint a szar,és nem kell fizetnie :)
én kérlek szépen GIMNÁZIUMBA ez a vicc... és akkor ezt hallgatjuk, hogy hát szegény megérdemli azt az 50 pontot hisz neki van már most a legnagyobb végzettsége otthon
Régen inkább a szakma volt divat...
Én így voltam vele. Azért dolgoztam... Szar ügy.
hova jársz te? Mondd meg nekik, lőjék fejbe magukat, meg a szülőket, hogy nem voltak képesek már egy kurva szakközepet megcsinálni :)
Sajnos az élet nagyon igazságtalan... Ezzel együtt kell élni, másképp megbolondulsz.
gondolom a szüleid fizetik, az igazi szívás az mikor valaki dolgozik azért, hogy tanulhasson, szóval fő az optimizmus
amúgy sok dologért jár pluszpont. Olimpiai szereplés (mi a pics@ köze van a sportnak ehhez? attól még nem lesznek okosabbak), gyerekvállalás, stb.
A mi drága rektorunk adott díszdoktori címet az itteni olimpiai hősöknek, a vicc az egészben az h Janics meg a többi, mind elég fosul szerepeltek eddig az egyetemen, de most díszdoktorit kaptak :)
Én elismerem a sportteljesítményüket, de ettől még nem lettek az adott tudományágban se jeles tudósok, se okosok.
aha a cigányokat? hát csomó évfolyam társamnak van így és közük nincs a cigánysághoz... elég neki egy nyelvvizsga és ott áll ahol én
nyugodjmeg, akinek a szülei legnagyobb végzettsége a 8 általános, kb 0,0001 % az esélye h egyetemre jelentkezzen :)
Ez azért van így ,hogy ösztönözzék a sok agyatlan putris büdös cigányt, hogy egyetemre menjenek, de ahhoz előszőr az általánost kéne befejezniük 18 éves korukra :D
to tell the truth, nem igazán ismerem annyira ezt a jelenlegi pontrendszert, én még a régiben nőttem fel. :)
Azt tudom hogy anno 144 volt a max pontszám, nekem a közgén 128at számoltak (így lettem fizetős), a jogon pedig 136ot értem el (más tárgyakat vettek figyelembe), és oda is csak fizetősre jutottam volna be :)
én azon akadtam ki, hogy 50 azaz 50 plusz pont jár azért ha valamelyik ősödnek 8 általános a legnagyobb végzettsége ez mi basszus?
"nincs semmi ingyen az életben" nem tudok írni így estefele :D
"Azóta is szépen fizetem az évi 280ezret, mivel nem sikerült átmennem fizetősre.." --- ÁLLAMIRA. Elírtam :)
Egyébként nem tartom igazságosnak a jelenlegi rendszert, 60% fizet, a többi nem, és a nem fizetősök kb. fele még ösztöndíjat is kap.. Tanárképző fősulin ilyen 3,5ös átlagtól már havi 20-30 rongy ösztöndíjat adnak... (ez mindenhol mindig változó!)
MI meg széttanuljuk az agyunkat és fizetünk :) Nem sírok, nincs semmi az életben. Csak szerintem mindenkinek fizetnie kéne, és jobban eloszlanának a költségek... A csóró gyereknek meg legyen meg a lehetősége ingyen tanulnia, de csak ha tényleg jó tanuló, és minimum 4,7 felett van az átlaga!
hát igen nekem is van nyelv vizsgám + lesz 1 emelt és így 5 pont marad arra h rakjak még 1 emeltet vagy 1 nyelvvizsgát mert több plusz pontot nem vihetek úgyhogy felesleges én is beírtam a költségest mert 400 pont kell
Mostmár megengedem...
ööö adok linket gyakorlat
elmélet
pl azért hogy felvegyenek. :)
Megmondom őszintén, volt egy közép C angol nyelvvizsgám, egy 100%-os emelt angol érettségim, egy 95%-os töri emelt érettségim, meg egy 45%-os emelt matek (na erre nem vok büszke :), bár abban az évben volt az eddigi legnehezebb emelt matek tudtommal), és még így is csak a költségesre jutottam be! Ja igaz, tanárnak, bölcsésznek, informatikusnak stb elmehettem volna sokkal kevesebb ponttal, de engem a jóisten is közgazdásznak teremtett, és nem adtam lejjebb! (szerencsére!)
Azóta is szépen fizetem az évi 280ezret, mivel nem sikerült átmennem fizetősre.. Mind1, remélhetőleg sokszorosan visszahozza majd az árát a diplomám.
most végeztem vele bibi akkor most már fórumozhatok?
Inkább koncentrálj a törire!