Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kosarazok + kondiba járok heti 4x, mert az emelet tesi kemény dolog
mit sportolsz ha szabad megtudni?
"öreg leszel és ha öreg leszel lógni fognak a melleid,,

Ez azért egy kicsit durva volt!
ilyen veszély azt hiszem nem fenyeget ahhoz túl sokat sportolok de azért köszi, hogy aggódsz értük
de titok
mert ha kíváncsi vagy öreg leszel és ha öreg leszel lógni fognak a melleid csak az egészséges erotika
naa nem ér titkolózni
elég gyorsan!

Tuning:
azt hogy sikerült?
Hát igen.. jól teszed
*macska
hát még nem most lesz
pont most voltál amúgy eszembe. néztem a corcuda kabátom és eszembe jutott hogy amikor 2 napos volt ebben katapultáltam magam egy 125ös cbrről a macsakkőn
Aztán csak ovatosan! Még én is magázodok a gépel!
én is kerestem ilyen sisakot de nem találtam :(
én meg vmi sima 600ast akarok ami egybe van és szép a hangja :)
2001től - 2008ig
Srácok! Valaki rakott már halogént az előző szériás CBR-be? Mert én most raktam utoljára bele sima izzót, legközelebb, ha kiég, akkor forrasztunk csatlakozót a vezetékekhez, és halogént rakunk bele! Ha valaki csinálta már, írja már le, hogy mit hogy csinált! Köszi!
Amelyik kereskedésből vettem a motort, a tulaj a haverom, és neki ugyanilyen RR-je volt, ugyanilyen festéssel, és ugyanilyen ruhával!
De most sajnálom, eladta a motort, meg jön az új RR repsolban!
Nekem egy nagy álmom, egy olyan festésű 600RR, egy fehér bőrruha, egy fehér csizma, kesztyű, fehér sisak!
tyűű ez tényleg gyönyörű
Nekem az angol belpiacos festés tetszik, a www.honda.com -on fent van, az valami gyönyörűség!
nekem már oly mind1 lenne hogy repsol vagy movistar :D
nekem 600asban a repsol jobban tetszik tudom hogy már nem gyártják azt sem... de ez részletkérdés
igeeen (:
remélem ha nekem is lesz 600as nagytesó, movistaros fényezés fog virítani rajta :)
háát igen bár a 600on szebb