Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az új bukód Látom szépen összeált a gép is örülök neki...
Én a durex-et ajánlom az elég jó minőség... A gyári méretben nem tudok segíteni mert az mindekinél más és más
eljött a gumicsere ideje, mit ajánlotok? gyári méreteket szeretnék.
Keszthely mellett! Vonyarc egy köpés!
Hát ha nem is sport dob, ugyanazt a hangzást éri el vele az enyém is, el is adom, ha érdekel, hang a videóim között!
balatonra is szoktam jó arrafele motorzni szép táj meg minden, bár éán még csak télen voltam motorral a balatonnál öreganyámnak vonyarcvashegyen van nyaralója ott le is szoktam menni a partra faszán átgurulok a jegypénztár melett ahol nyáron tömöt sorokban állnak a matracos fürdőruhás emberkék
merre laksz a balatonon?
Sümeg? :D Szólj ha erre jössz elugrok arrafelé!
tőlem 40 km!
kám fele is szoktam menni arra se rossz motorozni, jó kis hosszú kigyorsítós egynesek kisebb íves kanyarokkal, kis falvakkal szabdalva. Hu a falunevekkel hadilábon állok, mindig keverem őket, de asszem nyőgér után van az a kurva nagy lejtő egervölgy fele na ott aztán lehet hasítani, az út is egész pofás Ringen nem mentem be csak elmentem előtte aztán asszonyfa táblánál megfordultam, de az útról visszafele láttam, hogy valami épített kocsi ment a pályán.
Amugy szoktam még menni sitke-celldömölk-pápát
Halljátok eddig is elég koszos volt belülről a lámpám de mostmár tiszta retek, mit csináljak vele?Kikapjam megtísztítsam?Ez tuti nem normális dolog ugye?
Sziasztok.Nincs esetleg valakinek eladó sorban cbr 125-höz sport kipufogója?Dob akár rendszer is érdekelne.köszi
Komolyan arra mentél? Hihetetlenül hangzik de mikor egyedül motorozok és nem akarok messze menni akkor én is álltalában ugyanezeken au útvonalokon megyek mint amit most leírtál A kedvencem a Hegyközség-Kám közötti rész... Meg hát a ringre én is ki szoktam járni... És amúgy volt ott már valami?
Őőő Motorossal bocsi
Jóvolt ma motorozni Annyi motorral találkoztam mint az évben összesen
nem szedek semmit, nem hiszek ezekben a szar bogyókban, ilyen kis semmitelenségekre mint láz, nátha, köhögés ..stb nem kel gyógyszer simán lábon ki lehet hordani, utoljára akkor szedtem gyógyszert mikor pár éve foci közbe úgy fejberugtak labdával mikor a kapu előtt eltám, hogy berobbant a dobhártyám és 5 napig basztam elmenni dokihoz , gondoltam majd elműlik a fájdalom hát nem le lettem baszva hogy egyből mennem kelett volna és nem kaptam volna középfül gyulladást
az a vicc hogy én szedek
vitaminokat kell szedni es nem faztok meg:P:D
hello megyénk fia hát kiguruktam ringhez szokás szerint, aztán mentem egy sárvár-ikervár-sótony-hegyközség-sárvár kört, elkerülö fele is mentem egyet paty fele, meg másik irányba jánosházi elágazóig meg vissza szóval csak itt a környéken össze-vissza, de jó volt eggyet gurulni, találkoztam 9 motorossal, egyik igen nyomta neki az elkerülőn, szemből jött kb 200-al de inkább többel. Amugy sümegre akartam elgurulni először csak aztán az idő miatt inkább a környéen maradtam.
Eladó a dobom, videó az adatlapomon! Irányár: 15k!
Hali! Merre felé tekeregtél? Én is gondolkodtam rajt hogy megyek de aztán mégse mentem. Ma meg esély sincs rá...
köszi neked is
itt meg már tegnap délután is esett, hazaértem motorozásból és rá negyed órára esett , ki volt ez számolva kérem most is esik.
ezek ugyis már csak az utolsó rossz idők, lassan itt a tavasz
Jobbulást!
Am én nem megfázva voltam hanem lázas De megtömtem magam gyógyszerrel ugyhogy lassan megyek motorozni
hát igen... itt mindjárt esik de úgyis sikerült tegnap megfázni jobb is ha idebent maradok
Hol?Süt a nap Igaz te picit messzeb laksz...