Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd fölfúrjuk neked a cbr-t
nembajj marcsi gyere és kész
olyat mutat, hogy a a kiérkező zsaruk bilincsbe viszik el a kabát alól kifittyenő broki miatt ?
miért nekem kéne menni? nem nekem van 650esem
Nah Marcsi látod ha nyáron eljössz erre Pezzy vezér is olyanokat mutat hogy egyből hanyatt dobod magad... Nagy spíler a gyerek
ez aranyos volt
Bezony, erre basztál eljönni...
Jeje akor vágom ezt mondtad msnen
Egy hete volt
Zoli ez az ice bear mikor lesz ?
ledes oldal index CBR-hez
meg kell kérdezősködni, hogy mit kér érte párban. Szerintem majd nyáron én is befizetek 1 ilyen szettre, mert nem tetszik az a kiálló 2 vacak hiába mini index van az enyémen...
De hol találtad a linket?
Jah nem rossz Nah majd a nyáron
teccik , nem rossz majd élőben is meghallgatom a ringen élőbe sokkal szebb egy motorhang, nincs a tökéletes kamera ami visszad rendesen egy motorhangot
enyém amugy ilyen kawám előbe még ennyire se szép, mert nincs garázsban ami kicsit húzzon a hangján de ez van most

amugy én most a yamaha bt1100-asok hangjába vagyok beleszerelmesedve ezeket hallgasd meg bulldog még egy szép torkú bullod :D
Amúgy enyémnek most ilyen hangja van... Ugyanez a dob van rajt. De majd úgyis meghallod élőba ha összefutunk
jaja elhiszem neked, apám v-stromjába is ugynaz a v2-es van asszem mint a hyosungokba, nemtom ki koppintott kit de ha jól láttam valahogy koppintás na mindegy nem ez a lényeg, a v-strom is 650-es v2-es túraendúró, ugyhogy kicsit több kell, hogy legyen a fogyasztása mint a tiédnek, azért mégis csak bütykös gumik, nagyobb test, kurva magas plexi, meg nagyobb súly, de apámé is 100-on 2 személlyel! volt hogy 4.3-at evett de az átlag 4.5 100-110-en 2 személlyel apámnak (anyámat vinnie kell szopacs ) enyémnek 4.2 100-110-en , én se panaszkodom, kár hogy nem befecskendezős már, lehetne ez jobb is
Ez azért már brutális Amúgy nekem sincs gondom a sor4esekkel... De ebbe a v2be a hangon kívül (ami atom jó) a nyomatékosság tetszik. Nem kell egyfolytába váltogatnom hanem 2500től úgy húz hogy előzésnél se kell visszakapcsolnom. Ja és nyáron ilyen nyugodt 120as túratempónál (előzéseknél 140-150) volt a fogyasztása kereken 4liter 100on
enyém csak sor 2 meg a kis köbcenti miatt a hangja se szép de majd a következő amugy én is v2 párti vagyok, de ha ezt lecserélem majd a nagyobb sor4-esket is megnézem, persze nem szupersport kategóriásokat , hanem közepes ford számra meg inkább nyomatékra hangolt sor4-eseket mondjuk az 1250-es banditok használtan nem vészesek, nem is erőgépek, de engem az esztelen száguldás annyira nem csigáz fel, egy öblös mély motorhang inkább
ja ezt hallgasd meg zol , átalakított triumph rocket 3 , azt kell róla tudni, hogy sor3-as és 2300 ccm-es motorja van igazi nyomatékgyár , rövid távon legyorsulja a hayabusát ! komolyan, láttam róla vidit nem gyenge a gép állati :D
Hát igen nem rossz Ezért vettem én is V2es sportmotort
nem vagyok oda az olasz járműipar termékeiért, de azért ez az 1098 az 1200-as V2-esével rendesen belopta magát a szívembe ezt hallgasd meg egy akrával milyet szól: 1098
Jah arra mondjuk nem jártam. A verseny végén elindultam arra hogy körbesétálok de félúton meggondoltam magam olyan hideg volt és inkább haza jöttem Ja a Ducati szalonba láttam jó sokan bementek...
a parkolóban voltak márió étterme előtti részen. én mondjuk jobban örültem volna a ducati szalonból kitolták volna valami gyönyörű hangú L2-es ducatit mondjuk egy monstert, vagy azt a csodás hangú 1098-ast
Jól van én arról a két motorról szépen lemaradtam... Nem is láttam őket
csak egy kicsit