Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah én is hazajöttem kicsit melegedni, aztán megyek is tovább :)
3 óra motorozás kicsit hideg :)
itt meg még mindig esik a hó
Monoron. bp-től 30kmre. itt még a napocska is próbálkozott
miért te hol laksz?
Most utálni fogsz, de én nemrég jöttem meg a motorozásból
index kinn balra már lassítottam és jött velem szemben egy 1000 gixeres int, hogy menjek. utánna tükörből látom, hogy felkapta 1kerékre azt ami a csövön kifért
A K&N légszűrőt is beleraktam mielőtt elindultam volna. nem mentem sokat a motorral a különbség nem akkora, de mélyebb lett a hangja az biztos
A legjobb barátomnak, az Orsikának volt most, nekem már nagyon rég volt... Illetve lett volna, én tőlem független okok miatt nem tudtam elmenni a sajátomra...
És nagyon szar vége lett, a barátnőm belázasodott, 40 fokos láza volt úgyhogy afterpartyn sem voltunk... Ez van
Én eddig csak jókat hallottam róla!
az sztem mind1 hogy angol elvileg tud mindenki az osztályban...
itt egyébként megint szakad a hó
hát én mentem egyenesen (4sávos, belső sáv), az autó pedig lefordult balra, és megállt az én sávomban, kb ennyi. javítani sokat nem kellett rajta amúgy, mert a lényeg az hogy menjen, 50ből kijött (faridom, meg pár apróság)
De mi történt veletek? Gondolom autós keze van a dologban. Mit kellett rajta cserélni/ javítani?
a kép lemaradt
Shark-al van valakinek tapasztalata?

* multiaxiális Karbon/Kevlár héjszerkezet
* 'F1' 3mm vastag karc és páramentes 'Total Vision' plexi
* plexi 'zár'
* 'Push One' rendszer
* különbözo keménységu, több elembol (6) álló ütodés elnyelo réteg
* beépített szellozo csatornák
* kiveheto, mosható bélés
* 6 különbözo belso méret
* 2 héjméret
* dupla D-gyurus versenyzár
* súly:1350g +- 50g
lehet aludni kellett volna az éjszaka
igen, nálunk is ez van :D
Voltam benn mankóval, bekötözött lábbal, és a dékán asszony nem volt képes felfogni hogy miért hiányoztam 2 hétig...
Nyugi, én is mindenért pótdíjat fizetek, ha egyébként nem lenne elég az évi 280ezer HUF-os tnadíjam..
őőőő

"Four wheels move the body. Two wheels move the soul."
"A gumi kopjon ne a lelked"
most hírtelen ezek, bár az első gondolom kilőve mert angol, pedig azt én imádom :)
Kapott rendesen, de mostmár tűrhető állapotban van :)
nagyon szokatlan még, vissza kell szokni, még az elindulás is nehéz, mintha először ülnék motoron :s
ma kimentem vagy 3 órát motorozni, tesco parkolóban le is fényképeztem :)
eléggé elcsépelt már de ha egyszer igaz...

"Két kar, két kerék; félig ember, félig gép; fém test, ember szív; forr a vérem, útra hív... a motorőrület"
Nem tud valaki vmi jó idézetet nekem évkönyvbe? tudom nem ide tartozik, de ... bár lehetne vmi jó motoros is
Mennyire sikerült összetörni? Felépültél már ugye?
Ma vettem a motorba egy K&N levegőszűrőt. holnap bele is rakom ,mert már esedékes a légszűrő csere. Kíváncsi leszek rá mit művel a motorral
nekem decemberben volt ismerős ez a túl jól sikerült dolog....
Azért elég régóta vársz már rá! :)
Raksz fel 1-2 képet ugye?
Nekünk 2 hét múlva lesz! xD
Ha túl jól sikerül a party akkor holnap még nem fog válaszolni rá!