Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék 1100xx-re is blokkra deklivédőket, teljes vázra, esetleg lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.
Hát öszintén! Nekem igy a képen nem jön be. Lehet hogy élőben tetszene de igy elsőre nem. Kéne még 1 kis arany szin rá pl a sötétszürke részeket aranyszinűre fényeztetni akkor nem ütne el nagyon.
De mindegy hogy én mit gondolok a lényeg, hogy Neked tetszen elvégre Te vagy a büszke tulajdonosa.
Mintmár Maistear barátomnak irtam,azon mindenki alapbol rajta van!És mindenki alapbol 10-rosszpontal indit!Tehát,csak javittani lehet!
De mivel te buszosvagy(nem BKV),az már majdnem kamion,igy -2 rossz pont!Aztán MAN-nal jársz,az megint -2 pont!Tehát a többiekhez képest,elég jol állsz!
pitxuxx! ha így felpakolva( mint az adatlapodon) túrázól, mindenképp vegyél egy túraplexit!
Én sem férek be mögé, de 40 km/órával később jönnek a zavaró örvények mint a gyárival!
Példának itt van Milka gépe, pedig ő igényes mindenre de ez bejött neki!
Bár nekem nem volt túra plexim de szerintem ha bebujsz mögé akkor nem ér a szél. Ha nem férsz be mögé ugy mint én akkor meg tök mindegy. De ez csak az én véleményem.
Carbon idomok, protektorok készítésével foglalkozom.
Szívesen csinálnék 1100xx-re is blokkra deklivédőket, teljes vázra, esetleg lengővillára carbon burkolatot (pályázásnál nem árt), sárvédőket. Ezen kívül még mást is amire igény van...
Ha valaki tud nekem kb 2 napra mintadarabot biztosítani, az komoly áresésre számíthat.
Üdv, Dani