Nagyon nagy segítség kellene!
Kollégám sajnos elesett 1996-os évj CBR 1100XX motorjával. Szerencsére nem lett baja. Alkatrészeket keresünk hozzá. Legfőképpen vízhűtő, oldalsztender és bal lábtartó konzol. Sajnos nem tudom hol kinél lehet beszerezni korrekt áron. Esetleg bontók és elérhetőségei? Vagy valakinek feleslegessé vált alkatrészek.
Probalok a sok jotanacsert en is segiteni amiben csak tudok. De ez mar kimeriti a baratsag fogalmat. Szinte egesz delutan a Youtoube-on logok. Meghallgattam vagy szaz jajgatos,nyekergos,duffogos szamot. Illetve,hogy pontosabb legyek,belehallgattam. Milka csiplek,de mostmar befejeztem. Miert nem egy Harangozo Teri szam jutott eszedbe. Mar regen tul lennenk rajta.
Arra emlékszem hogy egy elektromos gitáron játszik a srác!
Először az AC/DC re gondoltam,de nem találtam meg így!Aztán Europe,meg ami már eszembe jutott mindent megnéztem,végig hallgattam!Élek a gyanú perrel,hogy nincs fent a neten az a klipp!
Nagyon nagy segítség kellene!
Kollégám sajnos elesett 1996-os évj CBR 1100XX motorjával. Szerencsére nem lett baja. Alkatrészeket keresünk hozzá. Legfőképpen vízhűtő, oldalsztender és bal lábtartó konzol. Sajnos nem tudom hol kinél lehet beszerezni korrekt áron. Esetleg bontók és elérhetőségei? Vagy valakinek feleslegessé vált alkatrészek.
Köszönettel Zsolt
Valószínűleg a bon jovi lesz a befutó,bár én mintha elektromos gitárra emlékeztem volna!De hát rég volt már,jó 25-éve!
http://music.cbc.ca/#/blogs/20...
Már én is feladtam!
Bár az akkori music tv-n ment!
Legalábbis ha jól emlékszem!
Az meg anno nagy részt a slágereket nyomta!
Biztos '88-'90-es időszak?
Lehet korábbi, csak te ekkor hallotad?
Zenebutik?
De én katona idő alatt hallottam 88-90-között!
Először az AC/DC re gondoltam,de nem találtam meg így!Aztán Europe,meg ami már eszembe jutott mindent megnéztem,végig hallgattam!Élek a gyanú perrel,hogy nincs fent a neten az a klipp!