2 dl vízben, 30 dkg cukrot sziruppá fõzünk. Lehûtjük, majd hozzáadjuk a habosra vert margarint (25 dkg), 27 dkg kókuszreszeléket, és egy csomag vaníliás cukrot. Adunk hozzá 27 dkg tejport és jó összedogozzuk a masszát. Hûtõszekrénybe jól lehûtjük. Kis golyókat formálunk belõle és kókuszreszelékbe forgatjuk. A közepébe lehet magozott meggyet, mandulát vagy mogyorót tenni.
30 dkg kókuszreszelék, 30 dkg tejpor 2 cs sovány 1 cs zsíros, 25 dkg margarin, 30 dkg cukor, 1 dl víz. A cukrot feloldjuk a vízben, 3-4 percig forraljuk. A tűzről levéve beletesszük a margarint, a tejport és a kókuszból 25 dkg-ot. Ha kihűlt a hűtőbe tesszük fél órára. Majd golyókat formálunk belőle. Mandulát, mogyorót vagy mazsolát teszünk bele. Kokszreszelékbe forgatjuk.
Dear litlle flower.im chef--.not confectioner.
nade komolyan.....lövésem sincs. a cukrászat nem erősségem.
főzz inkább pacalt. azt ugy kell,hogy füstöltszalonnát apróra vágsz és kisütöd,a szalonnát kiszeded,majd a zsirján hagymát dinsztelsz...................
mindegy.most ugyis az abáltszalonnás turorudira álltam rá.