Ha már ennyire a kérdésnél maradtunk!
Ha belemész egy pocsolyába,hogy fröccsen az a tárcsára?
Egyébként intenzív fékhasználatnál (nem kell hogy pálya legyen)még jó pár percig forró a tárcsa!Tapasztaltam!De te is megnézheted ha gondolod,bár nem ajánlom!Nem tartozik a kellemes élmények közé!
Én motorozás után egyből a mosóba megyek nem haza, lefújom a láncot aztán veretem sterimóval mindenhol, mikor öblítem jéghideg vizet kap a tárcsa de nekem nem ráz, pedig mindig így csinálom
Nem tudom mi történt,de amikor erösebben húzom az elsö féket berázza a kormányt.A szerelöm szerint ez akkor történhet ha huzamosabb fékezéstöl felhevült tárcsárára hideg viz kerül(pl.:pocsolya).A balosom üt.
Sziasztok.
Tegnap hoztam el a vasat általános szervizröl.Sajnos elsö tárcsát kell cserélnem(balost).Esetleg valakinek van elfekvöben a polcon és épp eladná azt megköszönöm.
Üdv.
Is!
http://www.hir24.hu/sotet-olda...
Még egy kis idő,míg eldől hogy Ferodo,vagy Brembo!
Amint eldőlt jelentkezem!
Akkor odaadnám neked a fékbetétet 6500 Ft-ért postával együtt, ha adsz egy címet..A telszámod megvan, de a címedet nem tudom.
Üdv.:Ádám
Ha belemész egy pocsolyába,hogy fröccsen az a tárcsára?
Egyébként intenzív fékhasználatnál (nem kell hogy pálya legyen)még jó pár percig forró a tárcsa!Tapasztaltam!De te is megnézheted ha gondolod,bár nem ajánlom!Nem tartozik a kellemes élmények közé!
Csak még nem igazán halottam arról,hogy XX-en elmenjen a tárcsa,pocsolya ide vagy oda!
Ja ez nem boksz fórum bocsi
Mit tettél vele?
Tegnap hoztam el a vasat általános szervizröl.Sajnos elsö tárcsát kell cserélnem(balost).Esetleg valakinek van elfekvöben a polcon és épp eladná azt megköszönöm.
Üdv.
Mivel üzletből van tavasszal is esedékes lehet
Én csak tippelni tudok,más járműveknél,ez hibát jelent!De a BMW-nél nem tudom!