Mi kanizsán voltunk!
Vadására Mi is gyakran megyünk szeretem a kanyargós odavezető utat zalalövő felé
legközelebb ha mentek szólj és ha ok nekünk is tolhatunk egy lángost ott
Hát ez változó. Amint mondtam még szokom a gépet és nem megyek nagy köröket. De Oberwart, Güssing, Fürstenfeld, Jenezdorf. Nyári szabin indultunk volna Mariazellbe, de akkor én melóztam a hétvégén (mint mindegyiken) és nem került rá sor.
Ma Jákig eljutottunk, de a sogorokhoz nem mentünk, hazafele inkább beugrottunk a Vadása tóra lábat lógatni!
Ma jól semerre!
Reggel szétszedtem a régi íróasztalomat,majd összeraktam az újat!Közben sütöttem főztem!MAN-t takarítottam,meg ilyenek!Nem sokára meg tente,mert éjfél felé fordítom a kulcsot a vasba!
Örülök hogy megoldódik a gumi gondod!Legközelebb ha több mint egy napot kapok a beszerzésre,akkor könnyebben tudok majd segíteni!
Egyébként neked nem valahol délen kéne lenned?
Vadására Mi is gyakran megyünk szeretem a kanyargós odavezető utat zalalövő felé
legközelebb ha mentek szólj és ha ok nekünk is tolhatunk egy lángost ott
Ma Jákig eljutottunk, de a sogorokhoz nem mentünk, hazafele inkább beugrottunk a Vadása tóra lábat lógatni!
ülésessel beszéltél?okés amit dumáltunk már az árra gondolok
Meg egy kavicsot,bármit!De csak essen el épp akkor!Szerinted mi dolga lett volna a mentőknek?Szerintem nem sok,ma. letakarják ami marad!
Reggel szétszedtem a régi íróasztalomat,majd összeraktam az újat!Közben sütöttem főztem!MAN-t takarítottam,meg ilyenek!Nem sokára meg tente,mert éjfél felé fordítom a kulcsot a vasba!
http://auto.indavideo.hu/video...
Ausztriában merre szoktál gurulni?
isteni fagyijuk van
Gyöngyi nem szereti amúgy a fagyit de az ottanit imádja
Ma délután is indulunk valahova, de még nincs meg a konkrét úti cél!
Akkor épen otthon ez a lényeg!
No meg nem egészen tiszta elméjű Gyuri haverom!
Végül kis ember "nagy bottal"!
Örülök hogy megoldódik a gumi gondod!Legközelebb ha több mint egy napot kapok a beszerzésre,akkor könnyebben tudok majd segíteni!
Egyébként neked nem valahol délen kéne lenned?