Honnan lehetne beszerezni (letölteni) magyar nyelvű kezelési útmutatót (természetesen XX-hez? Esetleg szerelési útmutatót? Sajnos magyar nyelvűt nem kaptam a mocihoz.
Aha értem!
150-méterről 45-centis a kör!
De mivel nekem a rendszám a szélvédő alatt 1-1,5 méterre van,kiegészítő érzékelő kell a rendszám főlé!De ez nem akkora gond,költség mint 6-8 blokkolófej feltevése!
Te is tudod,van a blokkoló,meg van a találat jelző!
Szerintem is felesleges kiadás jelzőt venni,még 150m-ről sem olyan nagy a lézer szórása (szerintem),hogy nagy biztonsággal időben jelezzen.
Mivel itt lakom pár utcányira tudom hol készült a kép!
A zajvédő fal nem fémből van,így nem árnyékolja le a szóródó jeleket!
De hagyjuk már ezt az oktatosdit a blokkolóról!
Én simán azt kérdeztem hogy detektorból milyen a tapasztalat!
Laser Interceptor a drágább fajta. Veszel hozzá kiegészítő kapcsolót, hogy csak a detektáló funkció maradjon bekapcsolva, a blokkolás nem. Aztán van még Kiyo Laserpro - ez olcsóbb. De egyébként odaát a guruk megmondják a tutit
Igen, mivel nálad 90 Km/h a "plafon", így van némi esélyed lassítani 50-40-30-as, stb. sebességre. Viszont pl. autópályán 200-250-ről 130-100-ra, személyautóval / motorral azért nehezebb
Ezzel annyiban vitatkoznék(blokkoló),hogy vannak lehetőségek ha rád mér!Beszéltem pár rendőr ismerősömmel és ők megosztottak velem némi infót!Mérni általában 200-500 méterről mérnek.Képet viszont a legjobb(fáma 4)is csak 70-100 méterről képes készíteni!Tehát a megoldás egyszerű!Bejelez az érzékelő,félreállok,lekanyarodok,megfordulok,stb. Elmegy.Elmegy akár egy autó is akkor szépen elindulok,oszt jó napot,mivel megszakadt a felvétel!
De megsúgtak még egy infót!Az újabb teherautókat nehezebb bemérni(persze nem lehetetlen mint nálam is történt)mivel a műanyagról valahogy rosszabbul jönnek vissza a jelek,mint a fémről,és az újabb vasak mint az enyém is,elől szinte tiszta műanyag!
Aztán a másik egy teherautót lefedni 6-8 fejjel lehetne a felület miatt!Szóval ez már elég költséges mutatvány!
DE a kérdésem nem is erre vonatkozott(direkt írtam is nem kell blokkoló),hanem a detektorra!
De természetesen köszönöm!
lézer ellen lézer blokkoló - lézert csak blokkolni lehet, előjelezni nem, mert mikor megszólal a jelző, abban a pillanatban jön ki a nyomtatóból a csekk a Te neveddel
-radar ellen radar detektor
Mivel radaros mérés a fix dobozokon kívül nincs, ezért totál értelmetlen radardetektort venni.
A detektálás, és a blokkolás közti különbséget gondolom érted.
Nos!
Segítséget kérnék,radar-lézer detektorral kapcsolatban blokkoló nem kell)!
Kinek mi a tapasztalata,ki milyet ajánl,használ?
Egy teherautóban szeretném használni!
Nem szoktam külön ellenőrizni!
Ha beszitál,beráz vagy búg azt észre veszem!
Egyébként mikor mosom a vasat körbe szoktam tekerni,akkor mindenféle képen észre venném!
Értem!
Akkor én szerencsés vagyok,mert már több mint 70-ezer van a vasban(ebből 90% tökig terhelve),no meg Budapesten is járkálok rendesen,de még semmi!
lenne egy kérdésem!
Honnan lehetne beszerezni (letölteni) magyar nyelvű kezelési útmutatót (természetesen XX-hez? Esetleg szerelési útmutatót? Sajnos magyar nyelvűt nem kaptam a mocihoz.
Válaszotokat előre is köszönöm:)