De ezt a csoda beavatkozást akkor miért nem írtad le!
Ekkora titok?
egyébként ismerek olyan embereket akik megvágják a használt gumit!
Tehát aki nem így tesz,az hülye,pazarló stb.?
Bár való igaz én nem értek a járművekhez,még kevesebbet a motorokhoz,legkevésbé az xx-hez!Így meghajlok a tudásod előtt!
A vezérműlánc feszítő annyiban különbözik a dobtól,hogy a vezérműlánc feszítőt Honda is elismerte mint széria hibát!a dobokról ilyet még nem halottam!De ebből is látszik,hogy neked mennyivel jobb,szerteágazóbb a tudásod XX-ügyben!
Én nem értetlenkedni akarok, de nem mondod el, hogy mit csinálsz vele!
Nekem először 30 ezer km után kezdett csörögni úgy 3 ezres fordulaton,
Majd úgy 35-36 ezernél ki lett cserélve. Így mentem vele kb. még egyszer 30-at és úgy 66-67 ezernél megint csere! Ha igy számolok akkor 100 ezernél ismét cserélnem kell! Na ezért érdekel, hogy mi a megoldás!
Köszi!
Igazatok van, vegyetek új feszítőt de egy új blokk?az még jobb sőt mellé még egy kávédaráló? hogy -20fokban is legyen ami zörög az talán még jobb megoldás
Ez csak egy lehetőség lett volna azoknak akik nem 24.000ft-ról akartak volna indulni hanem egy kb.5perces beavatkozásról ami 0-ft és akkor működik ha nem ment sokat csörögve(ezen egyébként nem tudom mit nem lehet érteni) és nem sufnyi hanem külföldi XX-es fórumon bevált dolog ami nekem és többeknek is bevált.Az hogy ki kit minősít az az írásokból kiderül.Akinek meg nem csörög az nem értem miért foglalkozik ennyit vele?Ha a gyári dobokat nyitottra cseréljük azzal is a honda mérnökeit minősítjük?
Kíváncsivá tettél kesztyű ügyileg!
Mikor láthatom a szerzeményt?
Pontosan!Elég a tartó,dobozhoz meg ahogy mondtam a platni dolgot!
Akkor uszkve 40-pénz környékéből megáll az egész!
Milyen rabszállító?Nem a pupossal jöttetek?
Szia!
Igen a shoxban vettem nagyon szép kis darab!
megkérdeztem a konzolt 17ezer, platni 8ezer doboz 75ezer
konzolt majd veszek ott dobozt meg ahol mondtad!
Este 7re értünk haza nagy forgalom volt a pályán meg a rabszállító nem egy gyorsvonat!
tese viszed semmire az üzleti életben ha nem olvasol a sorok között,te fasz.
most kéne megvenned nagytételben az összes kidobott feszitőt....meg bindzsikézzük azt jól eladjuk a Milkáéknak,mert őt dusgazdag külföldrejáró szállitmányozók, és nekik cserélni kell 20.ezrenként.......
neked sincs fingod sem a médiáról......
minden jelentős fórumon (XX). tudják már (tegnap óta.)hogy meg kell heftőlni a bindzsikéjét azt nem csörömpöl.)
mi zu a láncot megpuceráltad már?