Nekem 70k-t mondtak valami wingrackre és ehhez még ajánlotak 120k-ért két darab dobozt... A szomorú az egészben, hogy ez volt az egyetlen hely ahol találtam. Vagy lehet, hogy én vagyok lúzer?!
Én a tartót újonnan vettem (nem bíztam a bontottba,ki tudja miért került oda)!viszont dobozból használtat vettem,20.000Ft/db volt!Külföldről hozzák be őket,ki lehet fogni!
Az enyém ilyen!
Köszi! Én is givi-re szavazok csak nem tudom, hogy 120k két oldaldobozért és a tartókonzolért az sok vagy nem. Mármint anyagi helyzettől függetlenül...
Én részemről a GIVI termékeket részesítem előnybe!abból is a MAXMA-típust!Belefér két nyitott bukó,meg meg pár apróság is!Nem olcsó,de 260-nál meg se rezdül!
Sziasztok!
Május eleje óta XX tulajdonos vagyok és most szeretném a segítségeket kérni. Szeretnék oldaldobozokat a Vasra. Sok boltot felhívtam már de vagy csúnya összegeket mondtak vagy nem volt nekik. Ebben kérnék tanácsot.
igazságod vagyon!
jobb nem cukkolni őket.
én például tegnap tudtam meg (5000 huf-ért)hogy lejárt a kocsi műszakija.)
nem volt vita.
hülye voltam fizetek.
Asszem visszarakom inkább a gyári dobokat. Nem adok biztos alapot amiért belémkössön a biztos Úr. Legyen csak kreatív ha meg akar büntizni
Egyébként szokásomhoz hívem rájöttem így indulás előtt két nappal hogy szinte életveszélyesek a gumijaim. Dunlop Roadsmart 2-t tudtam csak hirtelen venni. Vkinek van vele tapasztalata? Gyárilag Dunlop Sportmax volt a gépen, én meg voltam vele elégedve. Nem csapatok nagyon, hosszú túrák a világom, így 30 ezret kibírt. Ami az elégedettségem alapját adta hogy vizes úton sem hagyott cserben, bárhogy szakadt, szinte "sínmotor" volt :) Pl Indulás reggel Verona környékéről, kb 20 km után szakadó eső. Szegedig végig ebben a malajban, úgy, hogy Szlovéniában a pályán, az autók tudtak 60-nal araszolni, úgy szakadt. Sisakban csak elmosódott féklámpákat láttam...
Szval ha vkinek van tapasztalata a Roadsmart2-vel kérem ne tartsa magában...
Biztosan nem mondok újat, de azért én kipróbálnám a helyedben hogy ha a hátulja teljesen be van keményítve akkor megmarad-e a jelenség?(nem ül a hátulja nem könnyül el annyira az eleje)
egyébként az osztrák rendőr is olyan mint a magyar,vagy bármelyik....
ha akar megbasz.
például a gyorshajtást nem kell fotóval bizonyitania....vizuálisan megitélheti. azt jónapot.
lehet vitatkozni,meg anyázni is....csak nincs értelme.
ha akar begbasz.
ennyi.
Volt egy osztrák kollégám, aki azt mondta hogy ha nincs a dobban az E4, akkor papírt kérnek a sógorok. Ha az sincs, akkor sok pézt :( Csak ezért aggódok, ahogy látom nem alaptalanul. Lehet hogy csak visszapattintom a gyári dobokat. Jobb a békesség...
Teljesen természetes jelenség az xx-nél!
Mivel gyárilag orrnehéz a paripa,ilyenkor jóval kevesebb súly jut előre!Nekem is beszitál felpakolva!Erősebben kell tartani a kormányt!
Sziasztok.Most értem haza a montenegrói túrámról,a képen látható módon voltam felpakolva(+asszony).A problémám a következő:az első futóművem 70-90 között olyan szinten rázott hogy az istentelen .Ugyanezt dobozok nélkül két személlyel nem produkálta,ezért gondolom nem a gumiban kell keresni a hibát.Valakinek van hasonló tapasztalata ill.megoldása azt szeretettel várom.Üdv.:Csabesz
Az enyém ilyen!
Május eleje óta XX tulajdonos vagyok és most szeretném a segítségeket kérni. Szeretnék oldaldobozokat a Vasra. Sok boltot felhívtam már de vagy csúnya összegeket mondtak vagy nem volt nekik. Ebben kérnék tanácsot.
Előre is köszönöm'
jobb nem cukkolni őket.
én például tegnap tudtam meg (5000 huf-ért)hogy lejárt a kocsi műszakija.)
nem volt vita.
hülye voltam fizetek.
Asszem visszarakom inkább a gyári dobokat. Nem adok biztos alapot amiért belémkössön a biztos Úr. Legyen csak kreatív ha meg akar büntizni
Egyébként szokásomhoz hívem rájöttem így indulás előtt két nappal hogy szinte életveszélyesek a gumijaim. Dunlop Roadsmart 2-t tudtam csak hirtelen venni. Vkinek van vele tapasztalata? Gyárilag Dunlop Sportmax volt a gépen, én meg voltam vele elégedve. Nem csapatok nagyon, hosszú túrák a világom, így 30 ezret kibírt. Ami az elégedettségem alapját adta hogy vizes úton sem hagyott cserben, bárhogy szakadt, szinte "sínmotor" volt :) Pl Indulás reggel Verona környékéről, kb 20 km után szakadó eső. Szegedig végig ebben a malajban, úgy, hogy Szlovéniában a pályán, az autók tudtak 60-nal araszolni, úgy szakadt. Sisakban csak elmosódott féklámpákat láttam...
Szval ha vkinek van tapasztalata a Roadsmart2-vel kérem ne tartsa magában...
ha akar megbasz.
például a gyorshajtást nem kell fotóval bizonyitania....vizuálisan megitélheti. azt jónapot.
lehet vitatkozni,meg anyázni is....csak nincs értelme.
ha akar begbasz.
ennyi.
Mivel gyárilag orrnehéz a paripa,ilyenkor jóval kevesebb súly jut előre!Nekem is beszitál felpakolva!Erősebben kell tartani a kormányt!