Uff!
Ha tényleg nem gond akkor de csak akkor mennénk felétek vasárnap illetve igazából célirányosan csak hozzátok Persze ha nem lesz hó vagy ilyesmi!
Ha alkalmas vmikor megbeszélhetnénk a részleteket majd írj mikor hívhatlak!
Amugy buta volt a motoros, hogy ilyen nagyot fekezett, meg is szivta.
Az autos meg egy pöcs, hogy olyan soka szallt ki, es a kocsit nezte eloszor, nem az esetleges serultet.
A kamionosok meg tok korrektek.
Igen gyönyörű helyen jártunk!bár igaz mi nem először,jó párszor voltunk már erre!De ezt a tájat nem lehet megunni!
Nem,nem próbáltam ki!De nem is jutott az eszembe hogy elkérjem!Talán majd legközelebb!
Még nem bizti attól függ, hogy a Gyöngyi h tudja a vendégeit lerendezni ha át tudja variálni az időpontokat akkor meglátogatnánk Titeket ha szabad!
A részleteket megbeszéljük telón a jhéten ha oksa!
Mint írtam én csakis GIVI-t!Esetleg KAPPA-t!Végül is a kettő már pár éve ugyan az,és régen is csereszabatosak voltak!
Ha beírod a Google-ba,biztos kidob pár száz lehetőséget!De itt a sportmotoron is van rendszeresen eladó az "apróban"!Max. nem egyszerre lesz meg a szett,hanem apránként!
Ha tényleg nem gond akkor de csak akkor mennénk felétek vasárnap illetve igazából célirányosan csak hozzátok Persze ha nem lesz hó vagy ilyesmi!
Ha alkalmas vmikor megbeszélhetnénk a részleteket majd írj mikor hívhatlak!
Amugy buta volt a motoros, hogy ilyen nagyot fekezett, meg is szivta.
Az autos meg egy pöcs, hogy olyan soka szallt ki, es a kocsit nezte eloszor, nem az esetleges serultet.
A kamionosok meg tok korrektek.
http://auto.indavideo.hu/video...
http://hegylakok.hu/2013/07/ci...
Nem,nem próbáltam ki!De nem is jutott az eszembe hogy elkérjem!Talán majd legközelebb!
A ZZR1400-t kipróbáltad?
Várom a hívást!
Nagyon várom!
Hívlak jhéten és megdumáljuk!
Hogy szabad-éééééééééééééé!
Alig várjuk hogy gyertek!
Csak jelezd hogy mikor!
A részleteket megbeszéljük telón a jhéten ha oksa!
Bocsánat!
Mit tervezzünk?
Elhagytam 2 patentot ami a hasidom alját fogja össze. Nincs valakinek elfekvőbe véletlen?
Nekem NONFANGO tartó van fent. Dobozom most nincs, de azok is jók.
Meddig
Jó pihit!
Mi szlovákiában küzdünk az elemekkel ,és várjvk a gavazást.
Megjöttünk a nyaralásból olyan helyeket láttam motoros szemmel de sajna autóval Horvátországban, hogy majd beszartam .
Ha beírod a Google-ba,biztos kidob pár száz lehetőséget!De itt a sportmotoron is van rendszeresen eladó az "apróban"!Max. nem egyszerre lesz meg a szett,hanem apránként!