Általában mindenkinek van egy "erősebb"oldala!
Én például jobban,bátrabban döntök jobbos kanyarba!Ballós nálam "gáz",talán azért mert egyszer réges,rég egy messzi messzi......egy ballos kanyarba estem jó nagyot!
Semmi!
Először elkezd csörögni 4-ezer környékén,utána 4-5 között,aztán 4-6 között ,aztán 3-6 között és így tovább!ha már nagyon gáz(több ezer kilométer),akkor csörög már mindig!De az nagyon sok kilométer!Lánc szakadásról,vagy ilyesmiről,meg még nem halottam,ilyen hibából adódóan!Úgy hogy nyugi!
Kék villám!Annyit ülök a nagy vasba,hogy ha nem muszáj nem tespedek benne!Mondjuk rezget neki a léc,hogy lemegyek vele,és jól benevezünk a gyorsulási versenyre,de mivel az enyém már nem gyári,így csak az épített kategóriába indulhatna,ott meg úgy el vérezne,hogy csak na!
Szia! Most, hogy mondod: rutinpálya. Meg tudnád mondani, hogy hol van ez pontosan? Mikor találoztunk beszéltünk róla, hogy mi is kimennénk gyakorlatozni egyet.
Most értem haza gurultam egyet.Fogtam egy akkora gödröt azt hittem szétbassza a felnim de hála ég nem.
Kimentem előtte és utána is egyet kis körgyakorlatot csinálni rutinpályára.Bal oldalon szikrázik jobbon nem akar az istennek sem, nem akarom erőltetni nehogy pofára esés legyen.
Én például jobban,bátrabban döntök jobbos kanyarba!Ballós nálam "gáz",talán azért mert egyszer réges,rég egy messzi messzi......egy ballos kanyarba estem jó nagyot!
Picit gurultam is de az a jobb oldali paracsik nem akar eltűnni, bal oldalon meg elkopik, ezt nem értem.
hol rendelted annyiért?
Látom ez pont útba esik nekünk mikor Gotthárd felől jövünk!
Először elkezd csörögni 4-ezer környékén,utána 4-5 között,aztán 4-6 között ,aztán 3-6 között és így tovább!ha már nagyon gáz(több ezer kilométer),akkor csörög már mindig!De az nagyon sok kilométer!Lánc szakadásról,vagy ilyesmiről,meg még nem halottam,ilyen hibából adódóan!Úgy hogy nyugi!
Azon kívűl, hogy picit csörög a vezláncfeszítő lehet vmi gondja tőle a gépnek ha később cserélem ki mert most sajna nincsen rá keret!
Holnap a nagy géppel mész vagy a kék villámmal?
Ez az ami "bimbódzó szerelmünk" közénk állt!
De ott kell lennem!Nincs mese!
Én nem vagyok fent!
Holnap ott a helyem!
Jó egyébként bármilyen betonos placc v h én is ott nyomom
Üdv: Imi
Kimentem előtte és utána is egyet kis körgyakorlatot csinálni rutinpályára.Bal oldalon szikrázik jobbon nem akar az istennek sem, nem akarom erőltetni nehogy pofára esés legyen.