Nem nagyon csak egy kicsit!Láttad már így is fél fejjel magasabb nálam!Lassan el kell gondolkoznom,ki kitől kér engedélyt itthon!
Töltött kenyér látom nagy sikert aratott!Ígérem lesz legközelebb is.Ráadásul könnyen ígérhetem,mivel nem én készítem!
Lehet!
De azt nem vezérműláncnak hívják!De valahogy büdös nekem az egész!Mikor céloztam rá,hogy XX-en hogy működik,előjött azzal hogy CBR 1000-F!Szóval számomra érthetetlen ez az írás,eszmefuttatás!
De ahogy mondani szokták,"jó pap holtig tanul"!
tényleg nem értesz hozzá.....
számtalanszor előfordult már,hogy volt egy rakás japcsi mérnök akik megtervezték,és a hyperül kiképzett mérnök és szerelő gárda megépitett valamit,majd sok-sok év mulva jött egy keménypöcsű magyar gyerek és még állitott rajta,mert ő tudta hogy azt lehet.
a sok hülye meg kidobálta mert azt hitték,hogy automata....
Akkor ezek szerint én is,mint az xx-tulajok jó 80% hanyagok,a motorunkkal nem törődőek vagyunk!Honnan veszed a bátorságot ahhoz hogy ismeretlenül bárkit is,többek között engem minősíts?Gondolkozz egy kicsit,mielőtt bárkit is minősítesz!?
Részemről lezártam a vez.feszítőt nekem az állítás óta nem csörög
ha valakinek nincs pénze újra és időben akar lépni mig lehet vele mit kezdeni az kereshet bátran akinek van kidobni való pénze az vegyen újat
te is szarsz a vezérműlánod feszességérre....
azt majd nyavikolsz amikor cserélni kell.
(méghavanisnekedotthon20-30darab...)