Aki jön szombaton Gábor lányának az esküvöjére,és nemakar egyedül menni,annak itt egy lehetöség!
Azaz menjünk közösen!
Én 9.30-10.00-között indulok Peströl!
Sajnos sztem karácsonyig ott fog állni,de lehe hogy jövőre is...
Volt itt hirdetve egy 2003-as karcmentes gép is 1.4 körül,azt is nagyon nehezen adták el (ha eladták).
Ha lett volna kp-m,lehet rámozdulok,de nem volt,lehet jobb is ez így....
Még mindig nem adtam túl a 2004-es kék XX-emen. Szóval, ha valaki még nem döntötte el, hogy milyen ajándékot vegyen magának karácsonyra, annak van egy remek ajánlatom :)
http://www.hasznaltauto.hu/2214731_honda_cbr_2004
A
kicsike már lassa két hónapja várja új gazdiját a nyíregyházi motorkereskedésben (www.motorwood.hu).
Szasztok!
Csokibácsi! Tudom hogy ez már zaklatás, meg ezt már büntetik de: megoldható az hogy holnap délután (6-ra megy ügyfélhez) a Nagyapó megkapja a betéteket? Ti volnátok a megmentőim!(amúgy is azok vagytok)
szépjóóóónapot.
duzzogok......méghogy a kék a nyerő.........peszepesze........ja....meg metál is......mi.....?
Súlyosan át lettetek verve.............
A PIROS A NYERŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!
Aki jön szombaton Gábor lányának az esküvöjére,és nemakar egyedül menni,annak itt egy lehetöség!
Azaz menjünk közösen!
Azaz menjünk közösen!
Azaz menjünk közösen!
Én(mi) 9.30-10.00-kor indulunk tölunk(kispest).Onnan M5-Tesco benzinkut(tank,pályamatrica,kávé,stb).Oszt gyija Szeged!
Ha gondolod itt a számom 06-30-9446636.Ha rámcsörögsz,megtudhatod hollkakom,és jöhettek ideis!
Egyébként látom már feliratkoztatok!
Párodrol mértnincs kép?
Most néztem a képeidet!Kék XX?Már beloptátok a szivembe magatokat!
Mert ugye az XX-esek jooooooooooemberek!De ha azaz XX kék!Nos akkor nagyon jooooooooooooooooo!
Oksa!
Dehogy gond!
Azok a turák,rendezvények,kertipartik,stb. amik felvannak irva,azok azért nyilvánosak,mert bárki jelentkezhet rájuk!
De akkor felirlak,hogy az Örömapa tudjon számolni(az ebéd miatt)!
Igy egy héttel hamarabb ismerjük meg egymást!
Már-már azt hittük nemis létezel!
Ritka,hogy egy párosnál a hölgy reggeljen,és irogasson! Viszont joo látni,hogy kollega vagy!