egy perec sosem jön jól.
jól teszed,ha óvatos vagy.a fórrázottak tisztelik a melegvizet.
találkozunk majd........on the street.......
good night.
jaja.tetuttadhogy a spog egy feka csaj a te tubus-ról?banyek....eszemeldobom....hogymikvannak......
nem igérnek semmit!
a doki nem is tudja hogy mocizok.
az meg hogy menyire megy hát megyeget... korántsem ugy mint régen de gyakorlás teszi a Mestert!
Az a helyzet, hogy túl vállalni sem akarom magam azért nézem nagyon a távokat, mert csúnya lenne egy ujjabb perec...
Hát pont hónap megyek a bácsihoz aki doktor is, majd megmondja mi a helyzet.
De egyébként megvagyok... vannak jó meg rossznapok... a mai pont rossz volt!
azért megy 5ig rendesen,mert a fordulat még ki tudja nyomnyi a plusznaftát.
valami azt súgja egyébként,hogy neked nem széria alkatrészekben kell gondolkodnod.gyanitom blokk közelsemgyári....és igen. tényleg ki szoktuk tölteni az adatlapot.én is megkaptam....
nadeholnapislessznap.......
jól teszed,ha óvatos vagy.a fórrázottak tisztelik a melegvizet.
találkozunk majd........on the street.......
good night.
jaja.tetuttadhogy a spog egy feka csaj a te tubus-ról?banyek....eszemeldobom....hogymikvannak......
a doki nem is tudja hogy mocizok.
az meg hogy menyire megy hát megyeget... korántsem ugy mint régen de gyakorlás teszi a Mestert!
Az a helyzet, hogy túl vállalni sem akarom magam azért nézem nagyon a távokat, mert csúnya lenne egy ujjabb perec...
és mikorra igérik,hogy megy majd a motorozás mint a paripakacsás?
De egyébként megvagyok... vannak jó meg rossznapok... a mai pont rossz volt!
más....hogy halad a lábadozásod?
valami azt súgja egyébként,hogy neked nem széria alkatrészekben kell gondolkodnod.gyanitom blokk közelsemgyári....és igen. tényleg ki szoktuk tölteni az adatlapot.én is megkaptam....
Megyek tente,mert holnap BAARONIRA DOLGOZOK 04.00-tol!
Pedig nagyon hajtok arra,hogy egyszer már személyesenis megismerjelek!De ami késik nemmulik!
És akkor aztán .......!
De egy probát megért ez a kiengesztelés dolog!
Tudod hogyvan,ha egyszer bejön,már jooooooooooooo!
de sajna egyre többre megyünk!