Közel 700 Km lett a tegnapi nap végére, nagyon jól éreztem magam én is,örülök hogy megismerhettelek benneteket!
Hazafelé az M5-ön haladósra vettem a dolgokat,remélem nem volt rendőrbácsi kamerával autóban...
Gondolom ha lett volna,csak villódzik utánam egy kicsit... (azért figyeltem kiket előzök)
Kuksizzátok a kiirásokat(turákat),és akkor lessz folytatás!Meg aztán szoktunk kertipartikatis szervezni,bár az nemmindig nyilvános(telefonos),de mindenröl tudni fogtok idejében!Persze ha érdekel!
Nagyon joléreztük magunkat,és megismertünk két uj embert!Talállkoztunk Voical,Katával,no meg Karloval.
Remélem a két "uj" ember,aktiv tagja lessz kiscsapatunknak!Ráadásul velük,az XX-talállkozon,már ismerösként fogunk talállkozni!
Képeket elkezdtem feltölteni,reggelre fenntlesznek szerintem!
Jo pihit mindenkinek!
De elfogadjuk!
Csak akkor igyekezz a talihelyre(vagy hozzám),hogy elne késs!Ha felhivsz megmondom hol lakom,de mi 9.00-kor indulunk tölünkTel:06-30-9446636
Legyen a neve PÉCSITURA!Mondjuk azért,mert Pécsre megyünk!
idöpont:Augusztus 20.Találka 10.00-kor Érdi JETKUT.
Lemegyünk meglátogatni Vecsit,és Karlot!
Akit érdekel jelezze!
És a meglepi!
Érd-Siofok(M7)-Dombovár(65-ös)-Pécs(61-es)
Majd a már ismert vendéglöben megebédelünk,és lessük,és hallgatjuk a motorosokat a szerpentinen!Igy lessz az utvonalban pálya,kanyar,és szerpentinis!Remélem mindenki megelégedésére!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
Hubi
4)Szabat
5)Józsixx
6)Pityusz - Ha még nem késő....
Bontok:Racsidepo 06-24-475-383
Jánoshalma 06-30-9643-532
06-77-402-539
Budapest 06-1-387-2400
Racingbazár 06-20-5334088
Budapest 06-20-9760763
Budapest 06-20-425-6333
Nos ezeket hivd fel!Ha talállsz,elmegyek érte,és a betétekkel eggyütt lejuttatom!
Szevasztok!
Nem jön valaki H-ringre 21-én (csüt)? Holnap sajnos dolgozom, de jó motorozást kívánok nektek!Jó lenne már élőben találkozni veletek!
Üdv. Mindenkinek!
Közel 700 Km lett a tegnapi nap végére, nagyon jól éreztem magam én is,örülök hogy megismerhettelek benneteket!
Hazafelé az M5-ön haladósra vettem a dolgokat,remélem nem volt rendőrbácsi kamerával autóban...
Gondolom ha lett volna,csak villódzik utánam egy kicsit... (azért figyeltem kiket előzök)
http://kep.tar.hu/milkamu
Kuksizzátok a kiirásokat(turákat),és akkor lessz folytatás!Meg aztán szoktunk kertipartikatis szervezni,bár az nemmindig nyilvános(telefonos),de mindenröl tudni fogtok idejében!Persze ha érdekel!
remélem neokoztunk nagy csalodást!Folyt köv.
Nálunk ez igy szokás!Meg aztán "csalánba nemüt a ménkü".
Nagyon joléreztük magunkat,és megismertünk két uj embert!Talállkoztunk Voical,Katával,no meg Karloval.
Remélem a két "uj" ember,aktiv tagja lessz kiscsapatunknak!Ráadásul velük,az XX-talállkozon,már ismerösként fogunk talállkozni!
Képeket elkezdtem feltölteni,reggelre fenntlesznek szerintem!
Jo pihit mindenkinek!
Meggyüttem. Jóvót. Ismét megismertem pár kedves embert. Köszönöm.
De elfogadjuk!
Csak akkor igyekezz a talihelyre(vagy hozzám),hogy elne késs!Ha felhivsz megmondom hol lakom,de mi 9.00-kor indulunk tölünkTel:06-30-9446636
Legyen a neve PÉCSITURA!Mondjuk azért,mert Pécsre megyünk!
idöpont:Augusztus 20.Találka 10.00-kor Érdi JETKUT.
Lemegyünk meglátogatni Vecsit,és Karlot!
Akit érdekel jelezze!
És a meglepi!
Érd-Siofok(M7)-Dombovár(65-ös)-Pécs(61-es)
Majd a már ismert vendéglöben megebédelünk,és lessük,és hallgatjuk a motorosokat a szerpentinen!Igy lessz az utvonalban pálya,kanyar,és szerpentinis!Remélem mindenki megelégedésére!
1)Milka+Milkáné
2)Fiveurban
3)
Hubi
4)Szabat
5)Józsixx
6)Pityusz - Ha még nem késő....
De ami késik,nem mulik!Huuuuu de tudok!
Mi meg csütörtökön dolgozunk!
részemröl Békéscsaba lessz az uticél(mint minden csütörtökön).
Bontok:Racsidepo 06-24-475-383
Jánoshalma 06-30-9643-532
06-77-402-539
Budapest 06-1-387-2400
Racingbazár 06-20-5334088
Budapest 06-20-9760763
Budapest 06-20-425-6333
Nos ezeket hivd fel!Ha talállsz,elmegyek érte,és a betétekkel eggyütt lejuttatom!
Nem jön valaki H-ringre 21-én (csüt)? Holnap sajnos dolgozom, de jó motorozást kívánok nektek!Jó lenne már élőben találkozni veletek!
Üdv. Mindenkinek!
Holnapra jó gurulást Nektek !Érezzétek jól magatok.
Milka!
Kb. mikorra tervezzük a visszaérkezést holnap?
60 párban, ujak
Énis csatlajkozom!Jooooooooreggelt mindenkinek!
És m,ég az ilyen emberek vezetnek nap mint nap!
Érezd magad megtisztelve,hogy festhetsz a Milkarezidencián!