Üdv XX Fórum tagok!
Szia Milka!
Eddig sokat olvastam az oldalt,de most gondoltam megosztom a tapasztalatom Michelin Road ügyben.Elöl Road,hátul Road 2.Hátul 15000 km után dobtam le (kopásjelzőig használtam) a Road 2-t két hete és ebből legalább 10000 km 2 személlyel.Esőben szuper,de ezt írták is.Azért kell,hogy tudd,néha okoz meglepetéseket, váratlanul!Fehéraszfalt körforgóban akár 2 személlyel is megcsúszik!Összességében nekem is pozitív tapasztalataim vannak,ezért is került fel helyette Road 3.Elöl Road,eddig 18000 km,de van neki még 3-4 ezer és mehet előre is Road 3.(Már megvettem,csak felrakásra vár!)Diablo már volt, de az nem jött be.(Szerintem korcsolya)
Tyson07 nem akarlak elkeseríteni de ha az MRA mellett döntöttél, az sem fog úgy zárni mint a gyári, ha szelesebb az idő az is remegni fog,ha tempózol!De egy magasabb plexitől ne is várjuk ugyanazt a stabilitást!Nekem már háromféle volt fent és az állítható MRA maradt.
Igény szerint állíthatom, akár menet közben is,160-ig a szél nem is ér, nem kell bebújni és ha túrakormányban is gondolkozol ennek nem kell levágni a két szélét mert elfér.De ami előny az hátrány is egyben nem tart a menetszél, ezért" vastagabb" csuklóra van szükség, egyedül nem gáz csak ha az utas a nyakadba lóg!
De ha elkap az eső ,újra örülni fogsz neki hogy ez a típus van!
Sajnos én ezzel a gumival vettem a motort.