te max magasságra tetted?
nem igazán merem erőltetni nehogy eltörjön és nem tudom, hogy lehet-e úgy állítani hogy ne legyen rés a plexi és a szélterelő között
Gurultam 150km-t.
Jó a plekó nagyon, bár még ki kell tapasztalnom melyik a legjobb állása mert ha maxra teszem nagyon fütyül.
Picit szűkebb mint a gyári szerintem mert a karom jobban éri a menetszél de az is lehet, hogy mivel nagyon fújt a szél is azt éreztem.
összességében megérte szerintem
Ti hova hordjátok mosni a vasakat?
Balatonba?
Én híres sűrűn,sokat mosó emberke vagyok,de ilyet még nem sikerült kicsikarnom a vasból!
De ígérem rá fekszem a dologra!
Komolyra fordítva!
Nem igazán tudom elképzelni hogy beázzon!Vagy ha mégis,ott gond lehet!Akkor mit csinál egy szakadó esőben 150-es tempónál!Olyankor mindenhova bejut a víz!
Sziasztok!
Kérdés, azok felé akik jobban képben vannak mint én. A műszerfalon kigyulladt az FI feliratú lámpám, talán az alapjárat egy kicsit lejjebb esett de más jelenség nem volt. Félre álltam, leállítottam a motort, majd az újra indítást követően a lámpa elaludt és semmi egyéb nem történt. Ezt még egyszer eljátszotta, azóta semmi. Lehet jelentősége?
Üdv: Szabi
Pedig várható!
Itt még csak szemerkélt egy párszor!
De most mutatnak titeket a híradóba!
Integess!
Valószínűleg a holnapi balatoni motorozást átteszem vasárnapra!
nem igazán merem erőltetni nehogy eltörjön és nem tudom, hogy lehet-e úgy állítani hogy ne legyen rés a plexi és a szélterelő között